Υπέροχες οικογενειακές στιγμές για τη Demy με τη μαμά της και τον Αθανασίου με την κόρη του
Gossip Cam

Υπέροχες οικογενειακές στιγμές για τη Demy με τη μαμά της και τον Αθανασίου με την κόρη του

Γιατί καλές οι επαγγελματικές δραστηριότητες αλλά σαν τις οικογενειακές στιγμές… δεν έχει!

Κι αυτό φυσικά ισχύει ακόμη και για τους επώνυμους που «τρέχον και δεν φτάνουν». Αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη Demy με τη μαμά της και τον Μάριο Αθανασίου με την κόρη του.

Πιο συγκεκριμένα η Demy απαθανατίστηκε παρέα με την γοητευτική μητέρα της πριν από μερικές ημέρες να κάνουν τις αγορές τους σε μεγάλο εμπορικό κέντρο των βορείων προαστείων.

demy-(8).jpg

Και όπως θα παρατηρήσεις η μητέρα της, Έλενα είναι το ίδιο σικάτη με την ταλαντούχα κόρη της. Οι δυο γυναίκες περπάτησαν στο εμπορικό, έκαναν τις αγορές τους και έπειτα είχαν χρόνο να απολαύσουν και τον καφέ τους.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery

Στο ίδιο εμπορικό κέντρο απαθανατίστηκε και ο Μάριος Αθανασίου. Ο ηθοποιός και υποψήφιος στις εκλογές, απόλαυσε μια ωραία βόλτα με την κόρη του. Οι δυο τους όπως θα δεις και τις φωτογραφίες ήταν χαρούμενοι και ευδιάθετοι με τον Μάριο να είναι ιδιαίτερα περιποιητικός με την μικρή του.

athanasiou-(8).jpg

«Όταν ήμουν μικρός και εργένης ήμουν ήσυχος, δεν ήμουν άνθρωπος που δε μαζευόταν σπίτι του. Πάντα ήξερα ότι ο προορισμός μου θα είχε παιδιά, το αγαπούσα, το ήξερα αυτό. Ίσως γ ανάγκη λόγω του πατέρα μου, να μου έλειπε, ή ότι δεν είχα αδέρφια, προφανώς υπήρχαν κάποιες ελλείψεις», είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του μιλώντας για τη πατρότητα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved