Η συμφιλίωση Λούλη-Μακρυπούλια και επί σκηνής & η σπάνια εμφάνιση του Παπαδημητρίου με τη σύζυγό του
Gossip Cam

Η συμφιλίωση Λούλη-Μακρυπούλια και επί σκηνής & η σπάνια εμφάνιση του Παπαδημητρίου με τη σύζυγό του

Βραδιές πολιτισμού ήταν οι προηγούμενες για τους celebrities που βρέθηκαν σε δύο πραγματικά πολύ ενδιαφέροντα καλλιτεχνικά events. Kαι φυσικά ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί για να καταγράψει τα πάντα. 

Βρεθήκαμε λοιπόν στο Εθνικό θέατρο για το ανέβασμα της πολύ ενδιαφέρουσας παράστασης «Μία νύχτα στην Επίδαυρο» όπου πρωταγωνιστούν οι Χάρις Αλεξίου, Θανάσης Αλευράς, Βασιλική Δρίβα, Γιώργος Ζιάκας, Νίκος Καραθάνος, Έμιλυ Κολιανδρή, Γιάννης Κότσιφας, Ιώ Λατουσάκη, Χρήστος Λούλης, Ζέτα Μακρυπούλια, Ιωάννα Μαυρέα, Ηλέκτρα-Αποστολία Μπαρούτα, Κώστας Μπερικόπουλος, Ιωάννα Μπιτούνη, Βασίλης Παπαβασιλείου, Πάνος Παπαδόπουλος, Έλλη Πασπαλά, Άγγελος Τριανταφύλλου, Γιώργος Φασουλάς, Δανάη-Αρσενία Φιλίδου, Λυδία Φωτοπούλου και Γαλήνη Χατζηπασχάλη.

Ναι, καλά διαβάσατε. Μετά από αρκετά χρόνια κόντρας ανάμεσα σε Χρήστο Λούλη και Ζέτα Μακρυπούλια, οι δυο τους είπαν να τα αφήσουν όλα πίσω και να συνεργαστούν επί σκηνής σε ένα θεατρικό όραμα του Νίκου Καραθάνου.

Και το αποτέλεσμα φαίνεται να τους δικαιώνει, καθώς στα παρασκήνια όλοι δείχνουν να περνούν πολύ καλά. Μάλιστα η Ζέτα Μακρυπούλια βρισκόταν συνεχώς στο ίδιο καμαρίνι με τη σύζυγο του Χρήστου Λούλη, Έμιλυ Κόλιανδρη. Όλοι τους άλλωστε έδειχναν πολύ χαρούμενη γι' αυτή τη συνεργασία.

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:

Μ' ένα αφιέρωμα σε δύο σπουδαίες μορφές του ρεμπέτικου ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 26 Απριλίου το φεστιβάλ ελληνικής μουσικής στο Μικρό Παλλάς που οργάνωσε Το Ελληνικό Σχέδιο με σημείο επανεκκίνησης το ρεμπέτικο και την επιρροή του στους σύγχρονους δημιουργούς.

Στη βραδιά παρουσιάστηκαν σε πρώτη εκτέλεση, άγνωστα και ακυκλοφόρητα τραγούδια του Γιάννη Παπαϊωάννου τα οποία εμπιστεύθηκε η οικογένειά του στον Δημήτρη Παπαδημητρίου, σε επιμέλεια και ενορχήστρωση του Γρηγόρη Βασίλα.

Οι παρευρισκόμενοι άκουσαν ακόμα σε πρώτη πανελλαδική εκτέλεση, τον νέο κύκλο τραγουδιών των Δημήτρη Παπαδημητρίου και Γιώργου Μπλάνα «Μια παράξενη κοπέλα» εμπνευσμένα από τη μοναδική Μαρίκα Νίνου που ερμήνευσε η σύζυγος του Δημήτρη Παπαδημητρίου, η Βερόνικα Δαβάκη.

Το δεύτερο μέρος της συναυλίας με τίτλο «Μια παράξενη κοπέλα» ήταν αφιερωμένο στη σπουδαία Μαρίκα Νίνου. Συνθέτης και εμπνευστής του καλλιτεχνικού προγράμματος και πάλι ο Δημήτρης Παπαδημητρίου. Δείτε φωτογραφίες από την υπέροχη βραδιά:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved