Μιμή Ντενίση: Η έξοδός της με την κόρη της, Μαριτίνα και η αγκαλιά
Gossip Cam

Μιμή Ντενίση: Η έξοδός της με την κόρη της, Μαριτίνα και η αγκαλιά

Η Μιμή Ντενίση πραγματοποίησε έξοδο με την κόρη της, Μαριτίνα και κατάφεραν να τραβήξουν πάνω τους όλα τα βλέμματα και τα φλας των παπαράτσι.

Πιο συγκεκριμένα, μητέρα και κόρη πήγαν στο θέατρο και παρακολούθησαν την παράσταση «Ραχήλ», που παίζει από τις 29 Απριλίου και μέχρι τις 28 Μαΐου.

Το έργο με τίτλο «Ραχήλ» του Γρηγόρη Ξενόπουλου διαδραματίζεται σε ένα αστικό σαλόνι στην πατρίδα του συγγραφέα, τη Ζάκυνθο, το Πάσχα του 1891.

Η Μιμή Ντενίση για την έξοδό της αυτή επέλεξε να φορέσει μια maxi εκρού φούστα, ένα σατέν πουκάμισο σε ίδια απόχρωση και ένα μαύρο πανωφόρι ενώ η Μαριτίνα Ντενίση, φόρεσε ένα λευκό κοστούμι.

Η σχέση τους είναι υπέροχη και χτισμένη πάνω στην ειλικρίνεια και την ανιδιοτελή αγάπη ενώ όποτε τους επιτρέπεται πραγματοποιούν κοινές δημόσιες εμφανίσει.

«Η Μαριτίνα είναι το φως της ζωής µου, µαζί µε την υπόλοιπη οικογένειά µου... Τη λατρεύω και της έχω απόλυτη εµπιστοσύνη. Είµαι περήφανη γι’ αυτή, γιατί δεν έχει το ψώνιο που έχουν παιδιά καλλιτεχνών µε µικρότερη φήµη από τη δική µου. Είναι προσγειωµένο παιδί και το χαίροµαι πολύ», έχει πει παλαιότερα η Μιμή Ντενίση για την κόρη της.

Δείτε τις φωτογραφίες από την έξοδό της στην παρακάτω photo gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved