Η εντυπωσιακή σόλο εμφάνιση της Σαμαρά, η σπάνια έξοδος Σωτηροπούλου-Μαραβέγια και η Βανδή
Gossip Cam

Η εντυπωσιακή σόλο εμφάνιση της Σαμαρά, η σπάνια έξοδος Σωτηροπούλου-Μαραβέγια και η Βανδή

Ένα λαμπερό event που είχε ως πρωταγωνιστή τη μόδα αλλά και τη μουσική φιλοξενήθηκε στο Ωδείο Αθηνών χθες το βράδυ! Και από εκεί πέρασε η αφρόκρεμα της showbiz. Όσο για την αφρόκρεμα του καλλιτεχνικού κόσμου, προτίμησε να παρακολουθήσει τον «Μισάνθρωπο» με πρωταγωνιστή τον Βασίλη Χαραλαμπόμπουλο στο Δημοτικό θέατρο Πειραιά...

Το εντυπωσιακό party στο Ωδείο Αθηνών που έγινε με αφορμή το λανσάρισμα της νέας designer συνεργασίας γνωστού οίκου μόδας με επίσης γνωστή φίρμα ρούχων και αξεσουάρ είχε λαμπερούς προσκεκλημένους και fashion ambassadors του brand οι οποίοι μάλιστα φορούσαν total looks ή κομμάτια από τη νέα συλλογή αυτής της σύμπραξης.

Το event είχε για πρωταγωνιστές, εκτός από τη μόδα και τον χορό και τη μουσική με την Τάμτα η οποία είναι και κεντρική ambassador της συνεργασίας στην Ελλάδα, να ανεβαίνει στην σκηνή και να τραγουδά τις πιο πρόσφατες επιτυχίες της όπως και μία νέα έκδοση του τραγουδιού "Music Sounds Better With You”, ειδικά για τον εορτασμό της συνεργασίας.

Εκτός από την Τάμτα όμως στο πάρτι ήταν καλεσμένες και άλλες λαμπερές παρουσίες. Ξεχώρισαν η Ευγενία Σαμαρά, η Κάτια Ταραμπάνκο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο Γιώργος Καράβας με τη σύζυγό του Ραφαέλα Ψαρρού, η Τόνια Σωτηροπούλου η οποία συνοδευόταν από τον κομψότατο σύζυγό της Κωστή Μαραβέγια, η Αναστασία Τσιλιμπίου, η Ζενεβιέβ Μαζαρί, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, η Σοφία Χατζηπαντελή και οι Θανάσης Πατριαρχέας και Βίβιαν Δράκου.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Μία επίσης μοναδική βραδιά ήταν η χθεσινή και θεατρικά καθώς πολλοί ήταν οι επώνυμοι που βρέθηκαν στο Δημοτικό θέατρο Πειραιά για να παρακολουθήσουν την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ο μισάνθρωπος» με κεντρικό πρωταγωνιστή τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο. Από τη βραδιά δεν θα μπορούσαν να λείπουν η σύζυγός του Λίνα Πρίντζου αλλά και οι καλές του φίλες Μαρία Μπακοδήμου και Δέσποινα Βανδή. Στο φουαγιέ του θεάτρου είδαμε επίσης την Κωνσταντίνα Μιχαήλ, τον Λάκη Λαζόπουλο, τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη, την Τζένη Μπότση και την Ελένη Καρακάση, τον Δημήτρη Πιατά, τον Λεωνίδα Κακούρη, τον Παναγιώτη Μπουγιούρη και πολλούς πολλούς ακόμα καλλιτέχνες.

Δείτε φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved