Τα απίθανο λευκό κοστούμι της Ζέτας, η Κορομηλά με την ανιψιά της και η έξοδος του Οικονομόπουλου
Gossip Cam

Τα απίθανο λευκό κοστούμι της Ζέτας, η Κορομηλά με την ανιψιά της και η έξοδος του Οικονομόπουλου

Βόλτες στο κέντρο της Αθήνας για τους επώνυμους. Τι έκανε στη Βουκουρεστίου ο Νίκος Οικονομοπούλος; Πού εντοπίσαμε τη Ρούλα Κορομηλά και τι φόρεσε η Ζέτα Μακρυπούλια στο θέατρο;

Ο φωτογραφικός φακός είναι πάντα «παρών» και μας δίνει τις απαντήσεις!

Πιο συγκεκριμένα τον Νίκο Οικονομόπουλο συναντήσαμε στο κέντρο της Αθήνας στην οδό Βουκουρεστίου σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις τους. Ντυμένος casual ο τραγουδιστής, που το τελευταίο διάστημα είναι στα καλύτερά του τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά, απόλαυσε τη βόλτα του και τις αγορές του.


Λίγο πιο βόρεια και πιο συγκεκριμένα στο Golden Hall απαθανατίσαμε τη Ρούλα Κορομηλά αλλά όχι μόνη. Σπάνια θα τη δούμε σε παπαράτσι φωτογραφίες και αυτή τη φορά τα στιγμιότυπα ήταν σκέτη έκπληξη αφού την είδαμε παρέα με την λατρεμένη της ανιψιά και τον αδελφό της στο πολυκατάστημα να κάνουν τις αγορές τους. Φυσικά η παρουσιάστρια μαγνήτισε τα βλέμματα με την απίθανη casual σικ εμφάνισή της.


Η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί σε θεατρική παράσταση στο Εθνικό, μας άφησε με το στόμα ανοιχτό με την απίθανη εμφάνισή της. Επέλεξε ένα λευκό κοστούμι, το οποίο συνδύασε με μπλε πουκάμισο και ολοκλήρωσε το σύνολο της με χαμηλό λευκό μποτάκι!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved