Τα νυχτοπερπατήματα του Αργυρού, τα ερωτευμένα ζευγάρια, το boho στυλ της Μπάρμπα και η Κορινθίου
Gossip Cam

Τα νυχτοπερπατήματα του Αργυρού, τα ερωτευμένα ζευγάρια, το boho στυλ της Μπάρμπα και η Κορινθίου

Ο φακός του gossip-tv πήγε τη... βόλτα του στους δρόμους της Αθήνας -και όχι μόνο- και εντόπισε πολλούς celebrities, μερικοί από τους οποίους και... νυχτοπερπάτησαν!

Είδαμε για παράδειγμα τον Κωνσταντίνο Αργυρό σε βραδινή του έξοδο μετά από καιρό. Άλλωστε και ο ίδιος εμφανιζόταν μέχρι πολύ πρόσφατα σε νυχτερινό μαγαζί. Ο τραγουδιστής βρέθηκε σε μία υπέροχη βραδιά που διοργάνωσε ο Νικηφόρος για δημοσιογράφους δίνοντας μία ιδέα για τις νέες εμφανίσεις του στο Romeo Club με special guest τον Νίνο και παρέα με μία υπέροχη ομάδα από ταλαντούχους τραγουδιστές, όπως τη Χριστίνα Μηλιού, τη Ματίνα Ζάρα και τον Μάριο Πασιαλή. Όλοι μαζί υποδέχτηκαν γνωστές προσωπικότητες από τον δημοσιογραφικό, καλλιτεχνικό & επιχειρηματικό κόσμο της Αθήνας και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες τραγούδησαν παρέα πολλές μεγάλες επιτυχίες τους και όχι μόνο και μαζί με όλο τον κόσμο έγιναν μια μεγάλη παρέα. Στην όμορφη βραδιά είδαμε και πολλά ερωτευμένα ζευγάρια...

Δείτε φωτογραφίες:

Ο φακός του gossip-tv απαθανάτισε και τη Βάνα Μπάρμπα σε πρόσφατη πρωινή της βόλτα στο κέντρο της Αθήνας. Η όμορφη και δραστήρια ηθοποιός εθεάθη σε πολυσύχναστο δρόμο της πόλης να περπατάει λίγο βιαστική όμως το boho στυλ της δεν κατάφερε να περάσει απαρατήρητο. Δείτε παρακάτω:

Βόλτα για ψώνια έκανε προ ημερών η Μαρία Κορινθίου η οποία με το που ήρθε τετ α τετ με τον φακό, έσκασε και ένα χαμόγελο καθώς μιλούσε στο κινητό της τηλέφωνο. Δείτε φωτογραφίες της παρακάτω:

Τέλος, το βιβλίο του με τίτλο «Παραλήρημα» παρουσίασε ο Γιώργος Κωνσταντίνου στο Έναστρον Καφέ προ ημερών, έχοντας στο πλευρό του καλούς φίλους. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την όμορφη εκδήλωση:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved