Πολ Ευμορφίδης: Από το Dragons' Den στη Σύρο - Αποκλειστικές φωτό!
Gossip Cam

Πολ Ευμορφίδης: Από το Dragons' Den στη Σύρο - Αποκλειστικές φωτό!

Ο Πολ Ευμορφίδης είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πιο αντισυμβατικούς επιχειρηματίες στην Ελλάδα και κάθε του εμφάνιση συζητιέται όσο καμία άλλη.

Ο Mr Coco-mat, αυτή τη σεζόν έγινε γνωστός και στο ευρύ κοινό μέσω της συμμετοχής του στο Dragons' Den που παρουσίαζε ο Σάκης Τανιμανίδης στον ΑΝΤ1 και τον έμαθαν κι εκείνοι που δεν τον γνώριζαν.

Ο Πωλ Ευμορφίδης, επιχειρηματίας με μεγάλη οικολογική συνείδηση, μπορεί να διατηρεί λογαριασμό στο Instagram όμως δεν ποστάρει σχεδόν τίποτα και δεν μοιράζεται εκεί μαζί μας πράγματα από την καθημερινότητά του. Έτσι λοιπόν για να μάθουμε κάτι για εκείνον πρέπει να τον πετύχουν κάπου οι παπαράτσι!

polevmorfidis-(2).jpg

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr ωστόσο, τον εντόπισε και τον απαθανάτισε στη Σύρο και συγκεκριμένα στο Poem Gastro Bar, όπου χαλάρωνε λίγο από την απαιτητική καθημερινότητα, μαζί με κάποιους συνεργάτες του. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πολ Ευμορφίδης δραστηριοποιείται επαγγελματικά και στο συγκεκριμένο νησί των Κυκλάδων.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως το Dragons' Den θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν ενώ θα υπάρξουν και κάποιες αλλαγές στους επενδυτές. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας μέχρι αυτή τη στιγμή, ο πιθανότερος για αποχώρηση είναι ο Πολ Ευμορφίδης. Ωστόσο, τίποτα δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί επίσημα.

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε στην παρακάτω photo gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved