Η βόλτα των κουμπάρων Κελεκίδου-Πουνέντη, το γλέντι της Στεφανίας & η σπάνια εμφάνιση της Κριθαριώτη
Gossip Cam

Η βόλτα των κουμπάρων Κελεκίδου-Πουνέντη, το γλέντι της Στεφανίας & η σπάνια εμφάνιση της Κριθαριώτη

Ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» πάλι τους celebrities σε ανύποπτες στιγμές τους και έχει καταγράψει τα πάντα! 

Εντόπισε σε βόλτα της στα μαγαζιά την Κέλλυ Κελεκίδου η οποία όμως δεν ήταν μόνη. Συναντήθηκε προ ημερών στο Golden Hall με τον κουμπάρο της Μάκη Πουνέντη. Η κουμπαριά τους κρατάει εδώ και πολλά χρόνια και συγκεκριμένα από τότε που ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιαστής πάντρεψε την τραγουδίστρια με τον Νίκο Κουρκούλη, μαζί μάλιστα με την Ελένη Μενεγάκη.

Οι δυο τους έδειξαν να απολαμβάνουν τη βόλτα τους στα μαγαζιά, γελώντας και πειράζοντας ο ένας τον άλλον. Δείτε φωτογραφίες:

Σπάνια εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας έκανε η Σήλια Κριθαριώτη η οποία τόσο πολυάσχολη που είναι, δύσκολα βρίσκει χρόνο για να απολαύσει τη βόλτα της στην πρωτεύουσα. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στην οδό Βουκουρεστίου την οποία διέσχιζε αρκετά βιαστικά και μετά βίας έγινε αντιληπτή αφού έχει μάθει όλα αυτά τα χρόνια να κρατάει απόσταση από τα φώτα της δημοσιότητας και να τα απασχολεί μόνο με τη δουλειά της. Μην ξεχνάμε ότι πλέον όλες οι μεγάλες σταρ του Χόλιγουντ και της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, έχουν σίγουρα ένα κομμάτι κάποιας συλλογής της στην γκαρνταρόμπα τους αφού την είσοδο του ατελιέ της περνούν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της σόουμπιζ διεθνώς. Δείτε σπάνιες εικόνες της διεθνούς φήμης σχεδιάστριας μόδας στο κέντρο της Αθήνας.

Μέχρι το πρωί διασκέδασε με το πρόγραμμα του Σάκη Ρουβά και του Κωνσταντίνου Αργυρού η Στεφανία Λυμπερακάκη που μας είχε εκπροσωπήσει το 2021 στη Eurovision. H όμορφη ερμηνεύτρια η οποία γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στην Ολλανδία αφού πρωταγωνιστεί και σε μία ιδιαίτερα δημοφιλή σειρά εκεί, βρέθηκε στην Ελλάδα προκειμένου να κάνει guest εμφάνιση στη Eurovision version του J2US που είχε ετοιμάσει ο Νίκος Κοκλώνης και επί τη ευκαιρία είπε να απολαύσει το Athens By Night. Το ίδιο βράδυ στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασαν επίσης ο Λευτέρης Πανταζής ο οποίος και δέχτηκε την πρόσκληση Ρουβά-Αργυρού να τραγουδήσει μαζί τους on stage, αλλά κι ο Τόνυ Δημητρίου με την αγαπημένη του Στεφανία Γκουρνέλου όπως και ο Θέμης Γεωργαντάς. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved