Εκλογές 2023 - Δανάη Μιχαλάκη: Στη Σύρο με τον πατέρα της για να ψηφίσει (Exclusive photos)
Gossip Cam

Εκλογές 2023 - Δανάη Μιχαλάκη: Στη Σύρο με τον πατέρα της για να ψηφίσει (Exclusive photos)

Εκλογές 2023: Στη Σύρο πετάχτηκε η Δανάη Μιχαλάκη για να ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα και ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv κατέγραψε την άφιξή της στο όμορφο νησί!

Η όμορφη ηθοποιός έχει καταγωγή από το όμορφο κυκλαδίτικο νησί, την αρχόντισσα των Κυκλάδων όπως συνηθίζουν να αποκαλούν πολλοί τη Σύρο και έχει ζήσει τα πιο όμορφα χρόνια της ζωής της εκεί.

Το δέσιμό της με τον τόπο της είναι μεγάλο και εφόσον δεν απέχει και πολλές ώρες από τον Πειραιά είπε να ταξιδέψει μέχρι εκεί σήμερα (21/5) για να ψηφίσει.

«Μεγάλωσα σε αυτό το υπέροχο νησί. Νομίζω ότι δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να μεγαλώνει ένα παιδί σε νησί... Να είσαι 9 χρονών, να μην έχεις κινητό, να κατεβαίνεις να παίζεις ξέγνοιαστος. Και τα ατελείωτα μπάνια το καλοκαίρι, να είμαι από το πρωί μέχρι το βράδυ στη θάλασσα. Φυσικά και το ανεκτίμητο δώρο να ξυπνάς κάθε μέρα και να κοιτάς τη θάλασσα» έχει πει σε συνέντευξή της στο παρελθόν η Δανάη Μιχαλάκη, μην κρύβοντας την αγάπη της για το νησί της.

Σήμερα λοιπόν, νωρίς το μεσημέρι έφτασε με το πλοίο της γραμμής και εκεί την περίμενε ο επίσης ηθοποιός πατέρας της Γιώργος Μιχαλάκης για να την παραλάβει. Ο σύζυγός της Γιώργος Παπαγεωργίου δεν ήταν μαζί της όπως θα περίμενε κανείς καθώς προφανώς είχε ανειλημμένες υποχρεώσεις.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv ήταν εκεί και κατέγραψε κάθε τους κίνηση. Δείτε παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved