Σκορδά: Η σπάνια βραδινή έξοδος και το item που θα ζηλέψεις από το total black outfit που επέλεξε!
Gossip Cam

Σκορδά: Η σπάνια βραδινή έξοδος και το item που θα ζηλέψεις από το total black outfit που επέλεξε!

Η Φαίη Σκορδά σε σπάνια φωτογραφικά «κλικ» από νυχτερινή της έξοδο. 

Σπάνια η Φαίη Σκορδά θα κάνει βραδινές εξόδους και όταν επιλέγει να βγει και οι φωτογράφοι στέκονται τυχεροί, τότε κι εμείς έχουμε την ευκαιρία να δούμε την παρουσιάστρια χαλαρή εκτός πλατό.

skorda-(2).jpg

Η Φαή Σκορδά αυτή τη φορά επέλεξε να διασκεδάζει με φίλους στο Hotel Ερμού και όπως κι εσύ θα δεις πέρασε μια απολαυστική βραδιά διασκεδάζοντας και περνώντας χρόνο με φίλους. Αυτό βέβαια που εμείς παρατηρήσαμε ήταν το απίθανο σύνολο που επέλεξε για τη βραδιά.

Σικ με ροκ πινελιές και άνετο.

Επέλεξε ένα total black outfit αποτελούμενο από μαύρο δερμάτινο παντελόνι, μαύρο δερμάτινο τζάκετ και ένα απίθανο τοπ που πραγματικά ζηλέψαμε.

Δες την στη gallery

«Για μένα ήταν και είναι πάντα προτεραιότητα τα παιδιά μου. Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης. Η προσωπική μου ζωή πάει πιο κάτω. Το πιο προσωπικό πάει ακόμα πιο κάτω. Δεν έχω ασχοληθεί πολύ με αυτό το κομμάτι. Το έχω παραμελήσει λίγο. Στα 43 μου δε ξέρω αν είναι αργά. Ποτέ δεν είναι αργά απλώς είναι θέμα timing, προτεραιοτήτων και συνειδητοποιήσεων… Δεν είμαι άνθρωπος που κρύβω τα συναισθήματά μου. Είμαι πολύ ψύχραιμη. Δε με παίρνει εύκολα από κάτω. Αν είμαι στεναχωρημένη θα το δείξω. Δεν κρύβω τα συναισθήματά μου», είπε η παρουσιάστρια μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξή της για την προσωπική της ζωή.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved