Το λεοπάρ παντελόνι της Τσιμτσιλή, η έξοδος της Αλιμπέρτη και τα σανδάλια «κόσμημα» της Μενούνος
Gossip Cam

Το λεοπάρ παντελόνι της Τσιμτσιλή, η έξοδος της Αλιμπέρτη και τα σανδάλια «κόσμημα» της Μενούνος

Υπέροχα φωτογραφικά στιγμιότυπα με επώνυμους σε εξόδους με κέφι, χαλαρές συζητήσεις και όμορφα χαμόγελα! Αυτή τη φορά βέβαια ταξιδέψαμε και μέχρι τη Νέα Υόρκη για χάρη του Νίκου Οικονομόπουλου.

Πιο συγκεκριμένα ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Νίκο Οικονομόπουλο να περπατάει στους δρόμους της Νέας Υόρκης και φυσικά να τραβάει πάνω του όλα τα βλέμματα.

oikonomopoulos-(5).jpg

Ο δημοφιλής τραγουδιστής βρέθηκε εκεί στο πλαίσιο των συναυλιών του στους ομογενείς. Ντυμένος casual με το λευκό να κυριαρχεί στο σύνολο του ο Νίκος Οικονομόπουλος απόλαυσε όσο τίποτα το ταξίδι του στη Νέα Υόρκη καθώς είχε την ευκαιρία αν συνδυάσει απόλαυση και δουλειά!

Δες τον στη gallery

Και επιστρέφοντας στην Ελλάδα «τσακώσαμε» μια άλλη celebrity η οποία ήρθε στη χώρα μας με αφορμή τον Μαραθώνιο και δεν είναι άλλη από τη Μαρία Μενούνος. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε κατά τη έξοδό της από το αθλητικό σωματείο και μαγνήτισε τα βλέμματα με την απλή αλλά συνάμα εντυπωσιακή της εμφάνιση. Με μίνι φλοράλ φόρεμα κι ένα ζευγάρι πέδιλα σκέτο «κόσμημα» η Μαρία Μενούνος ήταν για μια ακόμη φορά εκθαμβωτική.

menounos-(1).jpg

«Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαστε ξανά την Ελλάδα και τώρα πια είμαι αυθεντική Ελληνίδα. Ήρθαμε και για τον Μαραθώνιο, θέλουμε να καλέσουμε όλο τον κόσμο στον αυθεντικό Μαραθώνιο. Έρχεται το κοριτσάκι μας το καλοκαίρι. Το προσπαθούσαμε 10 χρόνια και τώρα ξέρω ότι η μαμά μου την έστειλε. Τώρα ήταν η ώρα», δήλωσε στις κάμερες

Δες την εμφάνιση της παρέα με τον σύζυγό της στη gallery

Στο κέντρο της Αθήνας απαθανατίσαμε πρόσφατα και την Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια αν και μένει στα Βόρεια, λατρεύει στο κέντρο της Αθήνας και σε κάθε ευκαιρία το επισκέπτεται και περπατάει με τις ώρες.

tsimtsili-(9).jpg

Αυτή τη φορά η παρουσιάστρια για την έξοδό της στο κέντρο της πρωτεύουσας επέλεξε ένα παντελόνι αέρινο με anima print pattern, συνδυασμένο με λευκό μπλουζάκι και μαύρο blazer ενώ το σύνολό της ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι χαμηλά κομψά πέδιλα.

Δες την στη gallery

Τέλος σε γνωστό εστιατόριο πραγματοποίησε έξοδο για φαγητό η ομάδα της εκπομπής «Ζήσε Αλλιώς». Η Σοφία Αλιμπέρτη, ο Κωνσταντίνος Δέδες και ο Κωνσταντίνος Ξένος την Παρασκευή 19/5 έκαναν μεσημεριανή έξοδο για φαγητό στο εστιατόριο Nick and the fish στην Αγία Παρασκευή, μαζί με τους συνεργάτες τους στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Ζήσε Αλλιώς».

aliberti-(3).JPG

Στην παρέα τους βρέθηκε και η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία διατηρεί μόνιμη στήλη στην εκπομπή, η ομάδα δημοσιογράφων, στελέχη της εταιρείας παραγωγής Barking Well, καθώς και η Υπεύθυνη ψυχαγωγικού προγράμματος ΑΝΤ1 Νατάσα Λεσιώτη και η Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου Antenna Τέσσα Κορλέτη.

Δες φωτογραφίες

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved