Το μάξι ριγέ φόρεμα της Ραμόνα, το ροζ πανωφόρι της Καλομοίρας και η casual εμφάνιση της Κρεμλίδου
Gossip Cam

Το μάξι ριγέ φόρεμα της Ραμόνα, το ροζ πανωφόρι της Καλομοίρας και η casual εμφάνιση της Κρεμλίδου

Πασαρέλα για τις επώνυμες στους δρόμους της Αθήνας και στους διαδρόμους πολυκαταστήματος!

Πού εντόπισε ο φωτογραφικός φακός την Καλομοίρα, τη Ραμόνα Βλαντή και την Έλενα Κρεμλίδου; Σε ωραίες τους στιγμές στην πρωτεύουσα!

Πιο συγκεκριμένα ο φωτογραφικός φακός πριν καιρό απαθανάτισε την Καλομοίρα στο κέντρο της Αθήνας να απολαμβάνει τη βόλτα της παρέα με συνεργάτη και φίλο της.

kalomoira-(8).jpg

Όπως ήταν φυσικό μαγνήτισε τα βλέμματα με την υπέροχη εμφάνισή της. Επέλεξε ένα τζιν παντελόνι που αναδείκνυε τα αδυνατισμένα και γυμνασμένα πόδια της, ένα casual t-shirt και ολοκλήρωσε το σύνολό της με ένα εκπληκτικό και στιλάτο ροζ πανωφόρι!

Δες στην στη gallery

Και φεύγοντας από το κέντρο πάμε στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο των βορίων προαστείων, το Golden Hall οπού συχνά ο φωτογραφικός φακός «τσακώνει» τις επώνυμες να κάνουν τις αγορές τους και να απολαμβάνουν τον καφέ τους. Αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε και τη Ραμόνα Βλαντή με ένα υπέροχο μάξι και αέρινο ριγέ φόρεμα. Για μια ακόμη φορά η Ραμόνα, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks εντυπωσίασε άπαντες με την όμορφη και σικάτη εμφάνισή της.

Στο ίδιο πολυκατάστημα «τσάκωσε» και την Έλενα Κρεμλίδου. Η γνωστή influencer έκανε τις αγορές της και τη βόλτα της. Φορώντας ένα τζιν και ένα απλό t shirt η Έλενα έκανε και πάλι τη διάφορα με την εμφάνισή της αφού δεν χρειάζεται πιο περίπλοκα ντυσίματα για να εντυπωσιάσει.

Δες τα δυο κορίτσια στη gallery που ακολουθεί

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved