Η σικ εμφάνιση της Φωτεινής Δάρρα, το ξέφρενο πάρτι των «Παπαδόπουλων» και η κομψή Στέλλα Γιαμπουρά
Gossip Cam

Η σικ εμφάνιση της Φωτεινής Δάρρα, το ξέφρενο πάρτι των «Παπαδόπουλων» και η κομψή Στέλλα Γιαμπουρά

Ο φακός του gossip-tv έκανε τη... γύρα του και απαθανάτισε τους επώνυμους σε... μεγάλα κέφια! 

Είδαμε τη Φωτεινή Δάρρα με πολύ σικ εμφάνιση να κάνει τα ψώνια της στο Golden Hall με μία φίλη της. Η όμορφη τραγουδίστρια έδειξε να απολαμβάνει τη βόλτα της ενώ όταν ήρθε τετ α τετ με τον φωτογραφικό φακό, έριξε και ένα πολύ γλυκό χαμόγελο.

Λίγες μέρες πριν είδαμε στο ίδιο εμπορικό κέντρο και τη Στέλλα Γιαμπουρά, με κομψή εμφάνιση και το σκυλάκι της να κάνει τα ψώνια της αφού βέβαια έριξε μία ματιά σε όλες τις βιτρίνες για να καταλήξει σε αυτά που ήθελε να αγοράσει.

Βιαστική σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας εντοπίσαμε και τη Ζωή Δημητράκου η οποία πλέον έχει αφοσιωθεί στα δύο μωρά της. Η ευτυχισμένη μανούλα τρέχει και δεν φτάνει με τέτοιες υποχρεώσεις όμως ως γυμνάστρια, παραμένει πάντα σε τέλεια φόρμα και είναι εντυπωσιακή.

Σε δρόμο της Αθήνας απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός και τον Λευτέρη Λαζάρου ο οποίος προτιμάει για τις μετακινήσεις του τη μηχανή του και όχι αυτοκίνητο που ξέρει πως θα τον καθυστερήσει στις δουλειές του στο κέντρο.

Τέλος, σε πολύ ευχάριστο κλίμα έγινε το πάρτι των συντελεστών της σειράς «Ποιος Παπαδόπουλος» που προβάλλεται στον ΑΝΤ1.

Οι πρωταγωνιστές βρέθηκαν σε γνωστό στέκι στο Μεταξουργείο και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές, γιορτάζοντας για την επιτυχημένη συνεργασία τους και την τόσο όμορφη λήξη της τηλεοπτικής σεζόν. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved