Τα παιδία (Mente Fuerte-Josephine) παίζει και ο Ρέμος με την Υβόννη του πάνε θέατρο Άλσος!
Gossip Cam

Τα παιδία (Mente Fuerte-Josephine) παίζει και ο Ρέμος με την Υβόννη του πάνε θέατρο Άλσος!

Διάφορους τρόπους για να περάσουν καλά επινοούν οι επώνυμοι και τα τελευταία 24ωρα ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv τούς απαθανάτισε σε... μεγάλα κέφια! 

Ο Αντώνης Ρέμος με την Υβόννη Μπόσνιακ πάντως «ψήφισαν» την επιθεώρηση της Δήμητρας Παπαδοπούλου «Τι φάση πάλι ρε?» που ανεβαίνει με μεγάλη επιτυχία στο θέατρο Άλσος και δεν σταμάτησαν να γελούν με τα όσα έβλεπαν να εκτυλίσσονται επί σκηνής από τους πρωταγωνιστές της παράστασης.

Στην παρέα τους ήταν και ο κουμπάρος και κολλητός φίλος του τραγουδιστή Κώστας Πηλαδάκης με τη σύντροφό του Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και όλοι μαζί έδειξαν να απολαμβάνουν μία πραγματικά πολύ διασκεδαστική θεατρική βραδιά.

Το ίδιο βράδυ την παράσταση παρακολούθησαν επίσης ο Σπύρος Παπαδόπουλος που έδειξε επίσης να το διασκεδάζει και ο Άκης Σακελλαρίου.

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:

Σε τρελά κέφια σε πάρκο ψυχαγωγίας της Αθήνας βρέθηκαν να απολαμβάνουν τα εντυπωσιακά rides του η Josephine και ο Mente Fuerte.

Ο κορυφαίος fun προορισμός για παιδιά και νέους, με πάνω από 800 χιλιάδες επισκέπτες το χρόνο, εκτείνεται σε 30 στρέμματα στην περιοχή του Αγ. Ι. Ρέντη οι δύο καλλιτέχνες έδειξαν να απολαμβάνουν την κάθε τους στιγμή εκεί κατά την επίσκεψή τους. Για του λόγου το αληθές, δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved