O Aργυρός με κατακόκκινη Mustang στη Γλυφάδα και Πετρογιάννη-Κατραβά για ψώνια σε εμπορικό κέντρο!
Gossip Cam

O Aργυρός με κατακόκκινη Mustang στη Γλυφάδα και Πετρογιάννη-Κατραβά για ψώνια σε εμπορικό κέντρο!

Η αλήθεια είναι πως δεν βλέπεις και πολύ συχνά τον Κωνσταντίνο Αργυρό να κυκλοφορεί με μία κατακόκκινη Mustang στο κέντρο της Γλυφάδας.

Βέβαια ως παιδί του κέντρου ούτε εκείνος το κάνει πολύ συχνά. Xρειάστηκε όμως να συμβεί όταν ο τραγουδιστής βρέθηκε σε κεντρικό δρόμο της περιοχής για να κάνει τα γυρίσματα του video clip του νέου του τραγουδιού.

Κρατώντας το τιμόνι μιας Mustang αντίκα και ακούγοντας τις σκηνοθετικές οδηγίες, ο Κωνσταντίνος Αργυρός τράβηξε σχετικά εύκολα πάνω του το ενδιαφέρον του κόσμου που εκείνη την ώρα βρισκόταν στην περιοχή.

Ως σωστός επαγγελματίας, ο τραγουδιστής αφοσιώθηκε στη δουλειά του προκειμένου αυτή να τελειώσει όσο πιο σύντομα γινόταν για αυτό έγινε αρκετές ώρες αργότερα με μεγάλη επιτυχία.

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω...

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv προ ημερών απαθανάτισε και οι δύο κομψές κυρίες να κάνουν τα ψώνια τους στο Golden Hall.

Ο λόγος για την Έλενα Κατραβά που βρίσκεται συνήθως πίσω από πολύ μεγάλες τηλεοπτικές παραγωγές αλλά και τη Φωτεινή Πετρογιάννη την οποία παρακολουθούμε καθημερινά στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στο πρωινό του ΑΝΤ1.

Οι δύο κυρίες έκαναν τα ψώνια τους αφού προηγουμένως είχαν περιηγηθεί στα μαγαζιά για να καταλήξουν σε όσα ήθελαν να αγοράσουν δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved