To «καλό παιδί» Τόνυ Δημητρίου με την «καλή» του Στεφανία Γκουρνέλου, η κεφάτη Βούρου & ο Σόμμερ
Gossip Cam

To «καλό παιδί» Τόνυ Δημητρίου με την «καλή» του Στεφανία Γκουρνέλου, η κεφάτη Βούρου & ο Σόμμερ

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv για ακόμη μία φορά έκανε τη γύρα του και εντόπισε αλλά και απαθανάτισε επώνυμος στην καθημερινότητά τους...

Συναντήσαμε τον Τόνυ Δημητρίου μαζί με την αγαπημένη του, επίσης ηθοποιό Στεφανία Γκουρνέλου να απολαμβάνουν τη βόλτα τους στη Γλυφάδα. Μάλιστα ο ηθοποιός απέδειξε πως έχει και πάρα πολύ χιούμορ καθώς φορούσε ένα απλό μαύρο t-shirt το οποίο όμως είχε μία στάμπα που έμοιαζε με statement.

«Είμαι καλό παιδί» έγραφε η μπλούζα του, και γιατί να μην το πιστέψουμε άλλωστε αφού οι συνάδελφοί του τον εκτιμούν ιδιαίτερα όχι μόνο για το ταλέντο του αλλά και για το χαρακτήρα του. Κι αν κρίνουμε και από το χαμόγελο της αγαπημένης του που δεν άφησε το χέρι του από το δικό της Προφανώς και ισχύει η... δήλωση στο t-shirt του.

Στο Golden Ηall να κάνει τα ψώνια της με πολύ κέφι συναντήσαμε και τη Μαρία Λουίζα Βούρου. Και γιατί να μην είναι έτσι η όμορφη influencer και γλυκιά μανούλα η οποία βλέπει την επιχείρηση που έστησε μόνη της με καλλυντικά μέσα από τη φύση να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Σε μία άλλη γωνία της Αθήνας και συγκεκριμένα στο κέντρο ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε και τον Κώστα Σόμμερ λίγο βιαστικό να περπατάει σε κεντρικό δρόμο, όπως πάντα ντυμένο κομψά. Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved