Μελίνα Μεταξά: Επιστροφή στην Ελλάδα μετά την αποχώρησή της από το Survivor - Οι πρώτες εικόνες
Gossip Cam

Μελίνα Μεταξά: Επιστροφή στην Ελλάδα μετά την αποχώρησή της από το Survivor - Οι πρώτες εικόνες

Στην Ελλάδα βρίσκεται πλέον η Μελίνα Μεταξά μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star.

Η πρώην παίκτρια που έφτασε αρκετά κοντά στο φινάλε του ριάλιτι, γύρισε στην Ελλάδα το απόγευμα της Κυριακής 18 Ιουνίου και φυσικά την υποδέχτηκαν δημοσιογράφοι, φωτογράφοι και άνθρωποι της παραγωγής.

Η Μελίνα Μεταξά αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης την περασμένη εβδομάδα, καθώς συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους του τηλεοπτικού κοινού.

image00004.jpg

Η Μελίνα Μεταξά στο αεροδρόμιο της Αθήνας

Η ίδια μετά από ένα πολύωρο ταξίδι από τον Άγιο Δομινίκο έφτασε στην Ελλάδα και όπως ήταν φυσικό ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί και απαθανάτισε την πρώην παίκτρια κατά την άφιξή της, στο αεροδρόμιο της Αθήνας Ελευθέριος Βενιζέλος.

Δείτε φωτογραφίες από την άφιξη της Μελίνας Μεταξά στην παρακάτω Gallery:

Η Μελίνα Μεταξά παραδέχτηκε πως φεύγει λυτρωμένη από το ριάλιτι καθώς είχε διαισθανθεί την αποχώρησή της από το Survivor All Star.

«Νιώθω λύτρωση, το είπα στα παιδιά σήμερα το αισθανόμουν. Βασικά σε κάθε υποψηφιότητά μου ένιωθα το αποτέλεσμα. Τους το είπα σήμερα ότι θα φύγω εγώ. Είμαι πάρα πολύ ήρεμη, χαλαρή και ήμουν έτοιμη για όλο αυτό. Είμαι πολύ χαρούμενη που έφτασα μέχρι εδώ, μάλλον έχω λείψει πολύ σε όλους εκεί έξω. Θα συνεχίσω το ταξίδι έξω από το παιχνίδι, με όλη την Μελινοπαρέα που υπάρχει εκεί. Λογικό μου φαίνεται γιατί είμαι εφτά φορές υποψήφια οπότε πόσο θα ψηφίζει κι αυτός ο κόσμος για μένα; Άρα δεν ξαφνιάστηκα» δήλωσε χαρακτηριστικά πριν πάρει τη δάδα της και… φύγει.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved