MAD VMA 2023: Το τρολάρισμα στον... κύριο Θέμη, η συγκίνηση της Φουρέιρα και η υπόκλιση του Ρουβά!
Gossip Cam

MAD VMA 2023: Το τρολάρισμα στον... κύριο Θέμη, η συγκίνηση της Φουρέιρα και η υπόκλιση του Ρουβά!

MAD VMA 2023: Όπως κάθε χρόνο, έτσι και απόψε, η βραδιά απονομής των βραβείων MAD VMA είχε πολλή λάμψη, εκπλήξεις αλλά και πολλή συγκίνηση για όσους παρευρέθηκαν. 

Η βραδιά «άνοιξε» με την εμφάνιση του Τρανού στη σκηνή και πολλούς... δεινόσαυρους που τον συνόδευαν στο ACT του που ουσιαστικά ήταν ένα ζεστό καλωσόρισμα όλων όσοι παρευρέθηκαν στο κλειστό γήπεδο του Tae Kwon Do για να παρακολουθήσουν live τη βραδιά.

mad-vma-2023-(8).jpg

O Τρανός στην εμφάνισή του στη σκηνή.

Η συνέχεια είχε για πρωταγωνιστή τον... κύριο Θέμη, την ψυχή του θεσμού. Δεν είναι άλλος από τον Θέμη Γεωργαντά ο οποίο εμφανίστηκε στη σκηνή μαζί με τους guest hosts, τους Dat Lilly, Fipster, Modern Cinderella, Persad, Βαγγέλη Νάκη και Μιχαήλ Άγγελο Κρητικό και με πολύ χιούμορ άκουσε το... τρολάρισμα που του είχαν φυλάξει για έκπληξη. Ξαφνικά στη γιγαντοθόνη εμφανίστηκε το πρόσωπό του περίπου τριάντα χρόνια μετά, να παρουσιάζει το 2067 για ακόμα μία φορά τα βραβεία. Φυσικά τα γέλια και τα πειράγματα δεν σταμάτησαν. Δείτε παρακάτω:

H ώρα της... Eurovision

Στη σκηνή είδαμε τη Στεφανία Λυμπερακάκη με την Καλομοίρα, δύο καλλιτέχνιδες που εκπροσώπησαν επάξια την Ελλάδα στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού. Και οι δύο ήταν άκρως εντυπωσιακές με τη Στεφανία να κλέβει τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της πάνω σε ψηλό βάθρο. Δείτε παρακάτω:

Η συγκίνηση της Φουρέιρα

Η Βίκυ Καγιά βρέθηκε στη σκηνή για να βραβεύσει την καλύτερη γυναίκα ποπ καλλιτέχνη της χρονιάς. Στην κατηγορία υποψήφιες ήταν οι:

Josephine
Marseaux
Ήβη Αδάμου
Τάμτα
Ελένη Φουρέιρα

Τελικά το βραβείο κατέκτησε η Ελένη Φουρέιρα και στην ανακοίνωση και μόνο του ονόματός της σείστηκε το στάδιο.

mad-vma-2023-(13).jpg

Συγκινημένη η Ελένη Φουρέιρα είπε ότι από τότε που έγινε μανούλα είναι πολύ ευσυγκίνητη και αφιέρωσε το βραβείο της σε όλες τις μανούλες ενώ τραγούδησε το «Συγκινητικά» που έχει γίνει μεγάλη επιτυχία. Δείτε παρακάτω:

Ο Γιώργος Σαμπάνης εμφανίστηκε στη συνέχεια σε μία μαγική στιγμή του τραγουδώντας το «Μόνο με σένα» και ξεσηκώνοντας τον κόσμο:

Την κατηγορία «Καλύτερη γυναίκα adult» βράβευσε ο Γιώργος Πατούλης και το βραβείο πήρε Έλενα Παπαρίζου η οποία προκάλεσε έναν μικρό πανικό στο γήπεδο με το κοινό να παραληρεί στην εμφάνισή της on stage για να παραλάβει το βραβείο της.

Χορός και τραγούδι από την εκκεντρική Τάμτα και τον good job Nicky που εμφανίστηκαν on stage για να τραγουδήσουν το S.A.G.A.P.O του Μιχάλη Ρακιντζή.

Μπέρδεψαν τον Πούμπουρα με τον... Ουγγαρέζο

Ένα από τα πιο αστεία ευτράπελα της βραδιάς ήταν η στιγμή που εμφανίστηκε επί σκηνής ο Σάββας Πούμπουρας μόνο που ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ήταν να παρουσιάσει και να απονείμει το βραβείο στην κατηγορία «Καλύτερος άντρας λαϊκός adult» που τελικά κατέκτησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Τελικά ο Σάββας κάλεσε στη σκηνή τον συνεργάτη του στην εκπομπή Ελένη Δημήτρη Ουγγαρέζος και ανέλαβε εκείνος να κάνει την απονομή. Δείτε τα παρακάτω βίντεο:

Στη συνέχεια ο Τρανός και η Ζόζεφιν εντυπωσίασαν με το act τους τραγουδώντας το «Κοίτα πώς χτυπάει η καρδιά»:

Πατήρ και υιός Παπαδάκης on stage

Μία από τις όμορφες στιγμές της βραδιάς ήταν όταν επί σκηνής βρέθηκαν ο Γιώργος και ο Φοίβος Παπαδάκης. Πατήρ και υιός, εμφανίστηκαν στη σκηνή των MAD VMA για να βραβεύσουν τον καλλιτέχνη με το καλύτερο βίντεο κλιπ της χρονιάς και νικήτρια στη συγκεκριμένη κατηγορία ήταν και πάλι η Ελένη Φουρέιρα.

Στη συνέχεια τη σκηνή κατέκλυσαν η Μαρσό με τους Solmeister που τραγούδησαν το «Μια φορά»! Ξεχωριστή ήταν η εμφάνιση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου στη γιγαντοθόνη. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Το βραβείο του Καλύτερου άνδρα καλλιτέχνη κατέκτησε ο Γιώργος Σαμπάνης και του το απένειμε ο Σάββας Πούμπουρας ο οποίος και τον καλωσόρισε στη σκηνή.

Βραβείο παρέλαβε και ο Sidarta. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος απένειμε βραβείο στην Ελένη Φουρέιρα το οποίο και αφιέρωσε στο μωρό της. Πιο συγκεκριμένα ο ηθοποιός βράβευσε την Ελένη Φουρέιρα στην κατηγορία Viral για το τραγούδι της El Telephone. Η τραγουδίστρια το αφιέρωσε στον γιο της καθώς είπε ότι του ανήκει επειδή πέρυσι τέτοια μέρα, στα Mad, ένιωθε ότι ήταν έγκυος και βρισκόταν στην κοιλίτσα της.

Βραβείο καλύτερου συγκροτήματος παρέλαβαν από τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη οι Μέλισσες:

Καλύτερο Άλμπουμ για το 2022 αναδείχθηκε αυτό του Κωνσταντίνου Αργυρού ο οποίος το παρέλαβε από την εκθαμβωτική Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα στο υπέροχο μίνι εξώπλατο φλούο φόρεμά της.

Βραβείο για το καλύτερο ντουέτο απένειμε στις Έλενα Παπαρίζου, Μαρσό και Joanne η Έλενα Χριστοπούλου.

Καλύτερο λαϊκό τραγούδι ανακηρύχθηκε το «Κάνε μας τη χάρη» του Γιώργου Κακοσαίου που του απένειμε ο Γιώργος Καράβας.

Βραβείο για την καλύτερη μπαλάντα παρέλαβε από την Πηνελόπη Αναστασοπούλου ο Χρήστος Μάστορας για το τραγούδι του «Αν με ρωτάς»:

Ούσα στη σκηνή, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου η οποία δεν έλειψε ούτε μία μέρα από τις ακροαματικές διαδικασίες στη δίκη Φιλιππίδη, θέλησε να στείλει το δικό της ηχηρό μήνυμα για το κίνημα #metοο.

Το act του Σάκη Ρουβά και η υπόκλιση στο κοινό

Στη σκηνή των Mad VMA βρέθηκε και ο Σάκης Ρουβάς ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά πώς να ξεσηκώσει το κοινό. Ανέβηκε λοιπόν on stage και χάρισε στον κόσμο μοναδικές ερμηνείες σε αξέχαστες επιτυχίες του και νέα σουξέ του. Και όταν ήρθε η στιγμή της βράβευσής του, συγκίνησε τους πάντες με την κίνησή του να γονατίσει και να υποκλιθεί μπροστά στο κοινό, δείχνοντας ευγνώμων για τη στήριξή του όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στην κορυφή. Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο παρακάτω:

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος απένειμε βραβείο στην Αναστασία για το τραγούδι της «Αμαρτίες» ως τραγούδι της χρονιάς airplay:

Η Μαίρη Συνατσάκη απένειμε στον Sidarta το βραβείο καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη:

Η Κατερίνα Ζαρίφη εμφανίστηκε στη σκηνή με αφέλειες και τελείως διαφορετικό λουκ και απένειμε βραβείο μαζί με τον Δημήτρη Αντωνιάδη:

Η Βάσω Λασκαράκη μαζί με τον Μανώλη Γκίνη απένειμαν βραβείο στη Ζόζεφιν:

To Ya habibi της Βανδή και το ντουέτο με τον Αργυρό

Μία από τις ξεχωριστές στιγμές της βραδιάς ήταν όταν επί σκηνής εμφανίστηκε η Δέσποινα Βανδή η οποία πιο σέξι από ποτέ χόρεψε και τραγούδησε το νέο σουξέ της με του Kings, το Ya habibi. Αμέσως μετά εμφανίστηκε ο Κωνσταντίνος Αργυρός on stage και τραγούδησαν μαζί ένα medley, συνδυασμό του «Πόσο σε θέλω» της Δέσποινας και του ομότιτλου τραγουδιού του Κωνσταντίνου:

Η στιγμή που όλο το γήπεδο «ανατρίχιασε»! Ελένη και Έλενα φταίνε γι' αυτό

Η πιο δυνατή στιγμή του φετινού live ήταν η κοινή εμφάνιση στη σκηνή της Έλενας Παπαρίζου με την Ελένη Φουρέιρα οι οποίες τραγούδησαν ένα υπέροχο medley με μεγάλες επιτυχίες τους, συμπεριλαμβανομένων φυσικά των τραγουδιών τους στη Eurovision Fuego και My Number one! Ένα ολόκληρο γήπεδο ξεσηκώθηκε και στο τέλος της εμφάνισής τους αποθέωσε τις δύο ερμηνεύτριες που έπεσαν από χαρά και συγκίνηση η μία στην αγκαλιά της άλλης. Δείτε τα σχετικά στιγμιότυπα:

Το φινάλε της βραδιάς έγινε από τον Γιάννη Πλούταρχο και τον γιο του Γιώργο Κακοσαίο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved