Απόστολος Ρουβάς: Έξοδος στα μπουζούκια με την εγκυμονούσα σύντροφό του
Gossip Cam

Απόστολος Ρουβάς: Έξοδος στα μπουζούκια με την εγκυμονούσα σύντροφό του

Στα μπουζούκια απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr τον Απόστολο Ρουβά και φυσικά δεν ήταν μόνος αλλά με την εγκυμονούσα σύντροφό του, Φανή Γιαβρίδου.

Η όμορφη κοπέλα περιμένει το πρώτο τους παιδί και η ευτυχία τους δεν κρύβεται. Για την έξοδό της αυτή επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο φαρδύ φόρεμα που «έκρυβε» λίγο την εγκυμοσύνη της όμως η φουσκωμένη της κοιλίτσα διακρινόταν.

Ο γνωστός σεφ, πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor και αδερφός του Σάκη Ρουβά, διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του, στο πλευρό της όμορφης Φανής.

22531_APOSTOLIS_ROYVAS_FANI_GIAVRIDOY_3042023.jpg

Ο ίδιος μάλιστα σε δηλώσεις που είχε κάνει στην εκπομπή Πρωινό μας της Φαίης Σκορδά, στον ΣΚΑΙ, είχε πει:

«Την ημέρα των γενεθλίων μου, χάρηκα με την έκπληξη που μου έκαναν, είδα τον πατέρα μου και επέστρεψα στο σπίτι μετά από μία κουραστική μέρα… Επέστρεψα μετά τη δουλειά στο σπίτι για να ξεκουραστώ και η έκπληξη ήταν ό, τι καλύτερο μου έχει συμβεί… Μου έφτιαξαν τη διάθεση και μου βγήκε αυθόρμητα για να το μοιραστώ και που είδατε στο βίντεο.

Θα γίνω για πρώτη φορά μπαμπάς. Ανυπομονώ, ζω για τη στιγμή… Ψωνίζαμε και μπήκε σε ένα φαρμακείο η Φανή για να πάρει ένα τεστ εγκυμοσύνης και εκεί που καθόμασταν στον καναπέ μου λέει "υπάρχει πιθανότητα να είμαι έγκυος" και ξετρελάθηκα και οι επόμενες μέρες που κύλησαν είχα άγχος μέχρι να "κλειδώσει", να πάνε όλα καλά… δεν μπορώ να σας το περιγράψω… Αλλού πατούσα κι αλλού βρισκόμουν».

Δείτε φωτογραφίες από την έξοδό τους στην παρακάτω photo gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved