Αυτή η νύχτα μένει-Live: Ήταν όλοι εκεί! Τα τσιφτετέλια, τα ζεϊμπέκικα & τα τραγούδια που ξεσήκωσαν!
Gossip Cam

Αυτή η νύχτα μένει-Live: Ήταν όλοι εκεί! Τα τσιφτετέλια, τα ζεϊμπέκικα & τα τραγούδια που ξεσήκωσαν!

Με αφορμή την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του Alpha, Αυτή η νύχτα μένει, που διαδραματίζεται μέσα στις δεκαετίες του ’70 και του ’80 έγινε και μια συναυλία στο θέατρο Πέτρας, το βράδυ της Δευτέρας (20/6).

Αγαπημένοι τραγουδιστές βρέθηκαν εκεί και ερμήνευσαν τραγούδια που έχουν μείνει στην ιστορία ενώ στη σκηνή είδαμε και τους πρωταγωνιστές της σειράς οι οποίοι και τραγούδησαν και χόρεψαν με την ψυχή τους.

Όλοι οι συντελεστές της σειράς ήταν εκεί και έδειχναν να περνούν φανταστικά ενώ δεν έλειψαν και τα ζεϊμπέκικα αλλά και τα τσιφτετέλια. Εννοείται πως ο Βασίλης Μπισμπίκης χόρεψε ένα βαρύ ζεϊμπέκικο ενώ έκανε δηλώσεις και στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών που βρέθηκαν εκεί.

1D8A5961.jpg

Ο Βασίλης Μπισμπίκης.

NDP photo agency

«Ήταν συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου. Είναι ένα πάρτι που γίνεται για τη σειρά που τελειώνει. Ήμασταν με τους φίλους μας, με τους ηθοποιούς δηλαδή που συνεργαστήκαμε και ήμασταν κάθε μέρα μαζί , μια οικογένεια. Ήταν ένα πάρτι για εμάς και ο κόσμος συμμετείχε μέσα σε αυτό το πάρτι, οπότε ένιωθα σαν να είμαι στο σπίτι μου, μαζί με τους φίλους μου.

Νιώθεις μια θλίψη κάθε φορά που τελειώνει μια συνεργασία ή με ανθρώπους που έχεις γνωρίσει, αλλά αυτό είναι το θέατρο, αυτό είναι ο κινηματογράφος, η τηλεόραση, και αυτό είναι και το ωραίο, ότι κάθε φορά συνεργάζεσαι με άλλους ανθρώπους, δένεσαι… That’ life. Δεν με αγχώνει το επόμενο βήμα. Διακοπές θέλω να κάνω, να ξεκουραστώ», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Δείτε φωτογραφίες από τη συναυλία στην παρακάτω photo gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved