Mad VMA 2023: Τι έκανε εκεί ο κούκλος αδερφός της Σίσσυς Χρηστίδου;
Gossip Cam

Mad VMA 2023: Τι έκανε εκεί ο κούκλος αδερφός της Σίσσυς Χρηστίδου;

Mad VMA 2023: Μπορεί να μην είδαμε τον αδερφό της Σίσσυς Χρηστίδου, Γιάννη, μέσα στο γήπεδο όπου πραγματοποιήθηκαν τα φετινά Mad Awards όμως τον είδαμε... εκτός.

Ο αδερφός της παρουσιάστριας είναι επιχειρηματίας και έχει μια από τις πιο διάσημες καντίνες της Ελλάδας. Οι λάτρεις του street food τη γνωρίζουν καλά.

Έτσι λοιπόν, ο Γιάννης Χρηστίδης, βρέθηκε έξω από το γήπεδο Taekwondo για να εξυπηρετήσει τους πελάτες του!

xristidis2.jpg

Να θυμίσουμε πως ο ίδιος είχε δηλώσει σε συνέντευξή του παλαιότερα: «Με τη Σίσσυ έχουμε δυο χρόνια διαφορά, είναι μεγαλύτερη. Μέχρι τα 18 της η Σίσσυ δεν ήταν καθόλου προστατευτική. Αντιθέτως με απέφευγε. Με το που έφυγε από το σπίτι και ξεκίνησε τη δική της καριέρα, εκεί ήταν που δεθήκαμε. Περισσότερο εγώ προσπαθούσα να χωθώ στην παρέα της Σίσσυς. Ήθελα λίγη προσοχή, λίγη σημασία…

r.jpg

Από μικροί ερχόντουσαν πολλοί φίλοι και μου έλεγαν να τους γνωρίσω την αδερφή μου. Αλλά η Σίσσυ τα έλυνε όλα μόνη της, δεν χρειαζόταν κάτι από μένα. Δεν είχαμε καμία ομοιότητα στα παιδικά μας χρόνια. Δεθήκαμε πάρα πολύ μεταξύ μας όταν έφυγε από το σπίτι και συνειδητοποιήσαμε ότι δεν υπήρχε μεταξύ μας καμία κόντρα. Το παιδί της μαμάς και του μπαμπά ήμουν εγώ ξεκάθαρα. Επειδή η Σίσσυ ήταν μεγαλύτερη έφαγε όλα τα σκάγια».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved