Νομικού: Η βόλτα με τη μαμά της, το σικ σύνολο και το υπέροχο cocktail φόρεμα της Ούρσουλας Νομικού
Gossip Cam

Νομικού: Η βόλτα με τη μαμά της, το σικ σύνολο και το υπέροχο cocktail φόρεμα της Ούρσουλας Νομικού

Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με την μητέρα της, έκανε πρόσφατα η Δούκισσα Νομικού.

Μπορεί ο καιρός να ήταν άστατος με λίγη βροχή, ωστόσο μαμά και κόρη απόλαυσαν τη βόλτα τους στο κέντρο της πρωτεύουσας κάνοντας παράλληλα τις αγορές τους ενώ οι δυο γυναίκες μαγνήτισαν τα βλέμματα με τις υπέροχες εμφανίσεις τους.

Κι ενώ συνήθως η Δούκισσα προσελκύει χιλιάδες μάτια πάνω της, αυτή τη φορά και η μαμά της, Ούρσουλα εντυπωσίασε.

1663_OYRSOYLA_NOMIKOY_DOYKISA_NOMIKOY_2452023.jpg

Η Ούρσουλα Νομικού επέλεξε ένα μίντι cocktail φόρεμα σε εμπριμέ μοτίβο και τις πιο ωραίες αποχρώσεις του καλοκαιριού, μπλε και λευκό ενώ συνδύασε το φόρεμα της με ένα σικ ζευγάρι χαμηλοτάκουνα πέδιλα.

Η Δούκισσα από την άλλη επέλεξε total λευκό σύνολο, αποτελούμενο από t-shirt και φαρδύ σορτς ενώ το ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι κίτρινα παπούτσια. Χαμογελαστές και με ωραία διάθεση απόλαυσαν τις στιγμές τους.

«Η μαμά μου Ούρσουλα είναι η καλύτερη μανούλα στον κόσμο, η πιο όμορφη, γλυκιά, έξυπνη και ικανή γυναίκα που ξέρω. Τη θαυμάζω πολύ» λέει η Δούκισσα στο ΟΚ και συνεχίζει:

«Είναι το πρότυπό μου, η ηρωίδα μου, η δύναμη μου. Κάθε φορά που νιώθω ευάλωτη, μπορεί με ένα μόνο βλέμμα της και χάδι να με ανεβάσει. Είναι η πιο καλή μου φίλη. Της εκμυστηρεύομαι τα πάντα και είναι τα πάντα για μένα», έχει πει η Δούκισσα για τη μαμά της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved