Σωτήρης Κοντιζάς: Βόλτα στην Αθήνα με τη σύζυγό του και την κόρη τους, Αριάννα Τσιχίρο
Gossip Cam

Σωτήρης Κοντιζάς: Βόλτα στην Αθήνα με τη σύζυγό του και την κόρη τους, Αριάννα Τσιχίρο

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, μακριά από τηλεοπτικά πλατό και μαγειρικές κουζίνες, είναι ένας παραδοσιακός οικογενειάρχης που δεν κάνει και πολύ μακριά από την οικογένειά του. 

Ο φωτογραφικός φακός μάλιστα τον εντόπισε στο κέντρο της Αθήνας μαζί με τη σύζυγό του Δέσποινα και τη μεγαλύτερη κόρη τους, Αριάννα Τσιχίρο που οι περισσότεροι λένε πως μοιάζει πολλοί στον μπαμπά της.

«Η κόρη μου, όταν γεννήθηκε, μου έμοιαζε περισσότερο. Τώρα, λένε, ότι είναι μοιρασμένη στα χαρακτηριστικά πενήντα-πενήντα. Τη φωνάζουμε Τάτα, που είναι η μπέμπα στα ιταλικά. Το όνομά της είναι Αριάννα-Τσιχίρο» είχε πει παλιότερα σε συνέντευξή του ο ίδιος ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Όσο για το πώς προέκυψε αυτό το όνομα της μικρής, ο ίδιος ο γνωστός σεφ είχε αποκαλύψει ότι το όνομα της μικρής είναι εμπνευσμένο από μία ταινία του Μιγιαζάκι στην οποία το Τσιχίρο αναφερόταν σε μία μονάδα μέτρησης του βυθού.

Να θυμίσουμε ότι εκτός από την 7χρονη και μεγαλύτερη κόρη τους, ο Σωτήρης Κοντιζάς και η σύζυγός του Δέσποινα έχουν άλλα δύο παιδιά, τον 4χρονο Κένζι και τη μικρούλα Ιζούμι που γεννήθηκε πριν από περίπου δυόμιση χρόνια.

Πάντως, στη βόλτα του στο κέντρο της Αθήνας πρόσφατα, το ζευγάρι είχε μαζί του μόνο τη μεγαλύτερη κόρη του που δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητη μαζί με τον μπαμπά τους καθώς η ομοιότητά τους είναι καταπληκτική.
Δείτε φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved