Γιάννης Αντετοκούνμπο: Σπάνια οικογενειακά στιγμιότυπα! Οι τρυφερές στιγμές με τα παιδιά του
Gossip Cam

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Σπάνια οικογενειακά στιγμιότυπα! Οι τρυφερές στιγμές με τα παιδιά του

Οικογενειακές στιγμές για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε με την εγκυμονούσα σύζυγό του και τα δυο τους παιδιά σε μεγάλο εμπορικό κέντρο των βορίων προαστίων.

Ο διάσημος μπασκετμπολίστας, όπως θα δεις και στις φωτογραφίες, απόλαυσε τη βόλτα, το φαγητό και τις αγορές του ενώ δεν σταμάτησε στιγμή να προσέχει τα παιδιά του και να παίζει μαζί τους!

antetokoumpo-(3).jpg

Να σημειώσουμε πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η σύντροφός του, Μαράια θα γίνουν γονείς για τρίτη φορά, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος ο μπασκετμπολίστας πριν λίγο καιρό.

Ο παίκτης του NBA ανέβασε μια φωτογραφία μαζί με τη Μαράια και τους δύο γιους τους και πίσω τους μία σειρά από λευκά γράμματα που γράφουν «μωρό» και μία συλλογή από μπλε και ροζ μπαλόνια.«Τα όνειρά μας γίνονται πραγματικότητα», έγραψε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, με τους θαυμαστές του να του στέλνουν τις ευχές τους!

«Πριν από δύο χρόνια, πήρα μια σημαντική απόφαση για τη ζωή μου: Να κάνω μόνο πράγματα που θα με κάνουν καλύτερο άνθρωπο, πατέρα, αθλητή. Και ευτυχισμένο. Μόνο αυτά. Αν κάτι δεν μου χαρίζει χαρά στη ζωή μου, απλά δεν θα το κάνω», έχει πει ο ίδιος.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved