Μενεγάκη: Κομψή στους δρόμους της Κηφισιάς! Το φόρεμα-«φάκελος» και η τσάντα που θα λατρέψεις
AGGELOS LIGKAS CLICKS&CLIPS
Gossip Cam

Μενεγάκη: Κομψή στους δρόμους της Κηφισιάς! Το φόρεμα-«φάκελος» και η τσάντα που θα λατρέψεις

Μια ακόμη υπέροχη summer εμφάνιση από την Ελένη Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια λίγο πριν το φινάλε της εκπομπής της τακτοποιεί τις τελευταίες αγορές της αφού αμέσως μετά θα αναχωρήσει για τον νησί της, την Άνδρο, εκεί οπού θα περάσει το μεγαλύτερο μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών.

menegaki-(7).jpg

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε να απολαμβάνει τη βόλτα της στους δρόμους της Κηφισιάς και φυσικά εντυπωσίασε και πάλι με το σύνολό της.

Επέλεξε ένα υπέροχο φόρεμα- «φάκελο» αφού γνωρίζει πολύ καλά πως αυτό το στιλ κάνει πιο κομψή τη σιλουέτα ενώ το ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι δερμάτινα πέδιλα και μια απίθανη τσάντα γνωστού οίκου!

Δες την στη gallery

Όσο για τη σιλουέτα της;

Η Ελένη λέει «ναι» στο καλό φαγητό, εξάλλου είναι και η ίδια εκπληκτική μαγείρισσα, επίσης λατρεύει όλες τις νοστιμιές, τα πικάντικα εδέσματα, ενώ έχει πει επανειλημμένα ότι δεν μπορεί να αντισταθεί στην παγωμένη μπύρα και στο καλό κρασί, που συμπληρώνει ιδανικά ένα υπέροχο δείπνο στο τραπέζι.

Η ίδια έχει παραδεχτεί επίσης ότι έχει έναν καλό μεταβολισμό, που λειτουργεί άμεσα μόλις κόψει τα μακαρόνια (που λιμπίζεται πολύ συχνά!), γενικότερα τους υδατάνθρακες και τα τσιμπολογήματα, με αποτέλεσμα να επανέρχεται αμέσως στο φυσιολογικό της βάρος, που είναι τα 60 κιλά.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved