Λασκαράκη – Σουλτάτος: Με casual look για αγορές λίγο πριν τις διακοπές τους στην Κρήτη
Gossip Cam

Λασκαράκη – Σουλτάτος: Με casual look για αγορές λίγο πριν τις διακοπές τους στην Κρήτη

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος σε σπάνια κοινή εμφάνιση. 

Οι δυο τους είναι ένα από τα πιο ταιριαστά και ευτυχισμένα ζευγάρια, όπου οι κοινές τους εμφανίσεις «κλέβουν» πάντα τις εντυπώσεις, μιας και δείχνουν πολύ ερωτευμένοι.

Αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε να κάνουν τις αγορές τους σε μεγάλο εμπορικό κέντρο των βορίων προαστίων.

laskaraki-(7).jpg

Τόσο η ηθοποιός όσο και ο σεφ σύζυγό της, ντυμένοι casual έδειχναν να απολαμβάνουν τις χαλαρές αυτές στιγμές.

Δες τους μαζί στη gallery

Στις αρχές της σχέσης μας με τον Λευτέρη, όταν εγώ έπαθα τον πανικό ότι τα πράγματα πρέπει να είναι έτσι κι εμείς δε μπορούμε να είμαστε μαζί γιατί είναι πολύ σοβαρή η κατάσταση που βιώνω εγώ, ήταν εκεί που με ταρακούνησε. Με έκανε να αναρωτηθώ τι θέλω τελικά στη ζωή μου, αν θέλω να κάτσω να πενθήσω, να περάσω δύσκολα, να σκεφτώ τι μου λείπει, τι είναι αυτό που δε μπορώ να διαχειριστώ από αυτά που αισθάνομαι. Νομίζω ότι ήταν πολύ καθηλωτικός σε μια πολύ δύσκολη στιγμή. Όταν εγώ “κώλωσα” κάποια στιγμή και σκέφτηκα, “τώρα τι κάνουμε εμείς και πως θα τα ταιριάξουμε;” Μπήκαμε ξαφνικά να φτιάξουμε με οικογένειες, μια άλλη οικογένεια, εκεί εγώ έπαθα πανικό. Ήταν στις πολύ αρχές, στον πρώτο μήνα», είχε πει για τη σχέση τους η ηθοποιός.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved