Θεατρικό weekend: Ο Μουρατίδης με τη Παπαχαραλάμπους, η κατάμεστη Επίδαυρος και οι Βάκχες του Λάλου
Gossip Cam

Θεατρικό weekend: Ο Μουρατίδης με τη Παπαχαραλάμπους, η κατάμεστη Επίδαυρος και οι Βάκχες του Λάλου

Παρασκευή και Σάββατο παρουσιάστηκαν στο κοινό μερικές από τις πιο σπουδαίες παραστάσεις της καλοκαιρινής σεζόν. Και ο φακός του gossip-tv κατέγραψε όλα όσα συνέβαιναν on και off stage. 

Μία από τις παραστάσεις που ξεχώρισαν ήταν η Μήδεια του Ευρυπίδη που ανέβηκε στο Κατράκειο θέατρο και συγκέντρωσε πλήθος κόσμου. Από τις πρώτες θέσεις των καθισμάτων δεν θα μπορούσε να λείπει η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους καθώς επί σκηνής θα παρακολουθούσε και θα καμάρωνε τον σύζυγό της Φάνη Μουρατίδη, στον ρόλο του Ιάσονα. Δείτε φωτογραφίες από την μοναδική αυτή θεατρική βραδιά:

Ασφυκτικά γεμάτη η Επίδαυρος

Μία μαγική βραδιά έζησαν όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής (7/7) στην Επίδαυρο για την παράσταση Ιππόλυτος του Ευρυπίδη που ανέβηκε από το Εθνικό θέατρο σε σκηνοθεσία Κατερίνα Ευαγγελάτου η οποία είναι και καλλιτεχνική διευθύντρια του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου. Την παράσταση που ήταν sold out και μάλιστα άργησε να ξεκινήσει λόγω της κοσμοσυρροής, παρακολούθησε και η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Οι πρωταγωνιστές, Κόρα Καρβούνη, Γιάννης Τσορτέκης και Ορέστης Χαλκιάς κατέκτησαν δικαίως το πιο θερμό χειροκρότημα για τις ερμηνείες τους ενώ και η παράσταση συνολικά πήρε τις καλύτερες κριτικές. Δείτε φωτογραφίες από τη μαγική αυτή θεατρική βραδιά:

Στο επίσης κατάμεστο Θέατρο Πέτρας δόθηκε η παράσταση «Βάκχες» του Ευρυπίδη σε σκηνοθεσία Έλενας Μαυρίδου η οποία συμμετέχει και στην παράσταση ως Αγαύη. Ο λόγος βέβαια για η σύζυγο του Δημήτρη Λάλου ο οποίος πρωταγωνιστεί στην παράσταση ως Διόνυσος. Μαζί του οι Θανάσης Δόβρης, Γιώργος Χριστοδούλου, Βίκυ Βολιώτη, Στέργιος Κοντακιώτης, Γιώργος Τριανταφυλλίδης και Δήμητρα Κούζα.

Όλοι οι συντελεστές κέρδισαν μετά το τέλος της παράστασης που θα περιοδεύσει όλο το καλοκαίρι ανά την Ελλάδα, το θερμότερο χειροκρότημα για την ερμηνεία τους. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την όμορφη αυτή βραδιά:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved