Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Το νέο φωτογραφικό υλικό από τα στενά της Μυκόνου!
Gossip Cam

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Το νέο φωτογραφικό υλικό από τα στενά της Μυκόνου!

Η πρώτη ημέρα του Αυγούστου κύλησε ομαλά από άποψη θερμοκρασιών και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου φρόντισε ώστε να ανεβάσει το θερμόμετρο και με το παραπάνω.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου «αναστάτωσε» για άλλη μια φορά τη Μύκονο χαρίζοντας μας μία ακόμη εκρηκτική εμφάνιση όπως μονάχα εκείνη ξέρει να κάνει.

Πόση Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αντέχετε ακόμη για σήμερα.

Αν η απάντηση σας είναι«θέλουμε κι άλλη» τότε βρίσκεστε στο σωστό σημείο.

Η ίδια πόζαρε στα σοκάκια του νησιού για άλλη μια φορά και όπως ήταν φυσικό προκάλεσε ταραχή στον ανδρικό πληθυσμό.

Τις προηγούμενες ημέρες η ξανθιά influencer και επιχειρηματίας περπάτησε στα κοσμικά σοκάκια με ένα φούξια φόρεμα με ντεκολτέ … που λίγο έλειψε να κόψει την ανάσα όσων βρέθηκαν στο διάβα της!

Δείτε τις εικόνες:

Λίγα εικοσιτετράωρα νωρίτερα, έχοντας στο πλευρό της τον φίλο της, Πάνο Μυλωνά, έκανε βραδινή έξοδο με στρας see through φόρεμα που άφηνε σε κοινή θέα τα καλλίγραμμα πόδια της! Μετά τον χωρισμό της με τον survivor Στάθη Σχίζα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ανανεώθηκε και είναι πιο λαμπερή και σέξι από ποτέ!

Παναγιώταρου - Σχίζας: Συναντήθηκαν αλλά δεν αντάλλαξαν κουβέντα

Η κάμερα του Mykonos Live TV τσάκωσε το πρώην ζευγάρι έξω από γνωστό μπαρ στα Ματογιάννια με τον έναν να βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από τον άλλο και να έχουν γυριστές τις πλάτες τους.

Οι δυο τους δεν χαιρετήθηκαν με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να αντιλαμβάνεται την παρουσία του Στάθη Σχίζα και να γυρίζει το κεφάλι της και ήταν πολύ ομιλητική τόσο με τον γνωστό φωτογράφο Νίκο Ζώτο όσο και με τον Γιώργο Ασημακόπουλο, όταν ο Στάθης Σχίζας αποχώρησε από το σημείο.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved