Oι βουτιές της Παπαδοπούλου, η έξοδος Τσιμιτσέλη-Γερονικολού και η εντυπωσιακή Ιζαμπέλ Γκουλάρτ
Gossip Cam

Oι βουτιές της Παπαδοπούλου, η έξοδος Τσιμιτσέλη-Γερονικολού και η εντυπωσιακή Ιζαμπέλ Γκουλάρτ

Ο Αύγουστος είναι εδώ και οι αποδράσεις των celebrities δεν έχουν τέλος. Άλλοι το έβαλαν για τα νησιά, άλλοι κάνουν τις βουτιές τους στην Αθήνα και άλλοι πραγματοποιούν εμφανίσεις στο θέατρο. Σε κάθε περίπτωση το στιλ και οι εντυπωσιακές εμφανίσεις έχουν την τιμητική τους και αυτό το καλοκαίρι.

Για μπάνιο μαζί με τον σκύλο της πήγε η Ειρήνη Παπαδοπούλου κάνοντας ένα διάλειμμα από την καλοκαιρινή της περιοδεία. Η τραγουδίστρια επέστρεψε στην Αθήνα και απόλαυσε το μπάνιο της σε παραλία στη Βούλα.

IMG_0173.jpg

Η ίδια εθεάθη στη θάλασσα παρέα με το κατοικίδιο της. Φορώντας ένα πετρόλ μπικίνι και ροζ διάφανο καπέλο, η Ειρήνη Παπαδοπούλου πόζαρε στον φωτογραφικό φακό που την «εντόπισε», με χαμόγελο.

IMG_0068.jpg

Κατερίνα Γερονικολού - Γιάννης Τσιμιτσέλης: Μαζί στο θέατρο

Στο θέατρο Άλσος βρέθηκε πρόσφατα η Κατερίνα Γερονικολού για να απολαύσει τον αγαπημένο της Γιάννη Τσιμιτσέλη στην παράσταση «Τι φάση πάλι, ρε» της Δήμητρας Παπαδοπούλου.

1174_KATERINA_GERONIKOLOY_GIAIS_TSIMITSELIS_2472023.jpg

Η ηθοποιός επέλεξε ένα κροσέ σύνολο με δέσιμο στο λαιμό και ανοιχτούς χρωματισμούς. Ολοκλήρωσε το look της με τσάντα φάκελο και φωτεινούς τόνους στο μαγικιάζ.

1181_KATERINA_GERONIKOLOY_GIAIS_TSIMITSELIS_2472023.jpg

Στη Μύκονο η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ!

Στη Μύκονο βρίσκεται αυτή την περίοδο η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ. Η περιζήτητη καλλονή από τη Βραζιλία η οποία έχει περπατήσει σε catwalk και ως μοντέλο της Victoria's Secret στο παρελθόν, έχει μαγευτεί από το ελληνικό νησί και μάλιστα δεν σταματάει να εξερευνά τις ομορφιές του.

3122_IZABEL_GOULART_KEVIN_TRAPP_2972023.jpg



Πρόσφατα εθεάθη στα σοκάκια του νησιού με τον σύντροφό της, τον τερματοφύλακα στην Άιντραχτ Φραγκφούρτης, Κέβιν Τραπ με τον οποίο δείχνει να είναι πολύ ερωτευμένη.

3124_IZABEL_GOULART_KEVIN_TRAPP_2972023.jpg

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved