Τσιμτσιλή: Χωρίς ρετούς σε παραλία της Πάρου – Η απίθανη σιλουέτα της και το ψηλόμεσο μπικίνι
Gossip Cam

Τσιμτσιλή: Χωρίς ρετούς σε παραλία της Πάρου – Η απίθανη σιλουέτα της και το ψηλόμεσο μπικίνι

Τις διακοπές της στον αγαπημένο της προορισμό, εκεί οπού διατηρεί την εξοχική της κατοικία, στην Πάρο συνεχίζει τις διακοπές της η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Happy Day αμέσως μετά το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, έφυγε για το νησί κάνοντας όμως από εκεί, κοντινές αποδράσεις. Μαζί της φυσικά τα τρία της παιδιά με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό να πηγαινοέρχεται λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Η καθημερινότητά της στο νησί περιλαμβάνει υπέροχες βόλτες στα σοκάκια, βραδινές εξορμήσεις σε παραδοσιακά ταβερνάκια, πολλές ώρες ξεγνοιασιάς με τα παιδιά της και φυσικά αμέτρητες ώρες στην παραλία. Σε μια τέτοια στιγμή την απαθανάτισε ο φωτογραφικός μας φακός.

1692173717204-809684753-tsimtsili-(9).jpg

Φορώντας ένα υπέροχο ψηλόμεσο μαύρο μπικίνι και εμφανώς μαυρισμένη η Σταματίνα απόλαυσε τις βουτιές της, την ηλιοθεραπεία της αλλά και το παιχνίδι στην αμμουδιά με τα παιδιά της.

Όπως θα δεις και στις αρετουσάριστες φωτογραφίες η παρουσιάστρια διαθέτει απίθανη και σμιλεμένη σιλουέτα!

Δες την στη gallery

«Επειδή είμαι ενημερωμένη πάνω σε θέματα διατροφής, κάνω λίγο τα δικά μου. Προσέχω και τρώω λίγο πιο στεγνά. Αυτό που με βοήθησε είναι ότι έφερα πολύ νωρίς το βραδινό μου. Όταν σταμάτησα να τρώω στις 9:30 που ερχόταν ο Θέμης και άρχισα να τρώω στις 7 μαζί με τα κορίτσια, είδα μεγάλη διαφορά. Προσπαθώ να πίνω πολύ νερό και δε μου αρέσουν πολύ τα γλυκά», έχει πει για τα μυστικά της διατροφής της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved