Η μπαντάνα, το πανάκριβο καπέλο του Κασιδόκωστα και το extreme look της Τάμτα στη Μύκονο
Gossip Cam

Η μπαντάνα, το πανάκριβο καπέλο του Κασιδόκωστα και το extreme look της Τάμτα στη Μύκονο

Ο Πάρις Κασιδόκωστας και η σύντροφός του και γνωστή τραγουδίστρια Τάμτα, επέλεξαν και φέτος τη Μύκονο για να περάσουν μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών.

Το ζευγάρι της ελληνικής showbiz, δεν κατάφερε να περάσει απαρατήρητο και σε μια από τις βόλτες τους στα σοκάκια του νησιού, απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό του gossip-tv.gr.

Η Τάμτα μας έχει συνηθίσει σε extreme εμφανίσεις και σε αυτή τη βόλτα έκανε άλλη μία! Τόσο τα μαλλιά της όσο και το ιδιαίτερο top που φόρεσε, αποδεικνύουν πως δεν μπορεί να ντυθεί συμβατικά και να μην είναι έστω και λίγο εκκεντρική.

8898_PARIS_KASIDOKOSTAS_TAMTA_782023.jpg

Τις εντυπώσεις όμως έκλεψε αυτή τη φορά ο Πάρις Κασιδόκωστας και τράβηξε πάνω του εκτός από τα φλας των παπαράτσι, και τα βλέμματα των περαστικών.

1693232111628-565147784-8894_PARIS_KASIDOKOSTAS_TAMTA_782023.jpg

Ο ίδιος επέλεξε να δέσει μια κόκκινη μπαντάνα περιμετρικά του κεφαλιού του και να ολοκληρώσει το look του με ένα πανάκριβο καπέλο. Ντυμένος στα μαύρα με τζιν βερμούδα με σκισίματα και τις κάλτσες του αρκετά ψηλά, ο Πάρις Κασιδόκωστας απέδειξε πως με την Τάμτα δεν ταιριάζουν μόνο σαν άνθρωποι αλλά και τα γούστα τους είναι εξίσου τα ίδια.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved