Αποκλειστικό: Η εγκυμονούσα Δανάη Μιχαλάκη για δείπνο - Το απίθανο στιλ και η φουσκωμένη κοιλίτσα!
Gossip Cam

Αποκλειστικό: Η εγκυμονούσα Δανάη Μιχαλάκη για δείπνο - Το απίθανο στιλ και η φουσκωμένη κοιλίτσα!

Στο αγαπημένο της νησί, την Σύρο, βρίσκεται ακόμα η Δανάη Μιχαλάκη, η οποία διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της, καθώς είναι έγκυος.

Σε λίγο καιρό, θα κρατά στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον επίσης ηθοποιό σύζυγό της, Γιώργο Παπαγεωργίου και έχει επιλέξει να μην βρίσκεται στην Αθήνα αυτό το διάστημα αλλά στον επίγειο παράδεισό της.

Όσο περνά ο καιρός όλο και φουσκώνει η όμορφη ηθοποιός και η χαρά στο πρόσωπό της δεν κρύβεται. Το βράδυ της Τετάρτης 30 Αυγούστου, η Δανάη Μιχαλάκη, δείπνησε στο poem gastro bar, και το gossip-tv.gr εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες! Ήταν χαλαρή και ευδιάθετη ενώ «χάζευε» και στο κινητό της τηλέφωνο.

Η ίδια πόζαρε στον φακό μας και με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, Κωνσταντίνο Νταούδη, και όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, είναι πιο ανανεωμένη από ποτέ, με απίθανο στιλ και μια κοιλίτσα που όλο και φουσκώνει.

danaimixalaki-(7).jpg

Η Δανάη Μιχαλάκη στη Σύρο.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο ότι η ηθοποιός ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της ανήμερα των γενεθλίων και επετείου του γάμου της δημοσιεύοντας και τις πρώτες φωτογραφίες της με φουσκωμένη κοιλιά και είχε σχολιάσει: «Σήμερα γιορτάζω γενέθλια και επέτειο γάμου. Φέτος όμως γιορτάζω τριπλά! Γενέθλια, επέτειο και ερχομό.. μπιζελιού!».

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε στην παρακάτω photo gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved