Γιάννης Καψάλης: Ο γάμος, τα κλάματα στη βάφτιση και το τρικούβερτο γλέντι! Νέες αποκλειστικές φωτό!
Gossip Cam

Γιάννης Καψάλης: Ο γάμος, τα κλάματα στη βάφτιση και το τρικούβερτο γλέντι! Νέες αποκλειστικές φωτό!

Ο Γιάννης Καψάλης και η σύζυγός του Γιώτα, μετά τον πολιτικό έκαναν και τον θρησκευτικό τους γάμο στη Ζίτσα Ιωαννίνων, την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου, όπως πρώτο σας ενημέρωσε το gossip-tv.gr.

Φίλοι, συγγενείς, και φυσικά τα παιδιά του τραγουδιστή ήταν εκεί για να ζήσουν όλοι μαζί αυτή την όμορφη στιγμή που σίγουρα θα θυμούνται για πάντα.

Μετά τις φωτογραφίες από τον γάμο του ζευγαριού, το gossip-tv.gr σας παρουσιάζει αποκλειστικά νέα στιγμιότυπα από τη βάφτιση του γιου του Γιάννη Καψάλη, ο οποίος πήρε το όνομα Σταύρος, το όνομα δηλαδή του πατέρα του, Σταύρου Καψάλη, που ήταν ένας από τους μεγαλύτερους κλαρινίστες της χώρας μας.

kapsalhs.jpg

«Ο μικρός θα πάρει το όνομα του πατέρα μου, Σταύρος Καψάλης! Αυτή η στιγμή είναι πολύ συγκινητική και τιμητική γιατί τον έχω χάσει εδώ και τεσσεράμισι χρόνια. Το ότι ο γιος μου θα πάρει το όνομά του, είναι λίγο ευχάριστο μέσα σε αυτό που έχει γίνει», είχε τονίσει στο gossip-tv ο Γιάννης Καψάλης πριν από λίγες ημέρες.

Όπως θα δείτε, ο μικρούλης, έκλαψε λίγο κατά τη διάρκεια της βάφτισης, όπως τα περισσότερα παιδάκια άλλωστε, όμως, όλα ήταν τέλεια και όταν ηρέμησε κούρνιασε στην αγκαλιά του μπαμπά του...

Μετά τα δύο Μυστήρια, ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι όπου το ζευγάρι μαζί με τους καλεσμένους γλέντησαν με την ψυχή τους. Δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο βέβαια στον γάμο του Γιάννη Καψάλη που έχει αφιερώσει τη ζωή του στο να διασκεδάζει τον κόσμο!

Δείτε κι άλλα στιγμιότυπα από τον γάμο και από το γλέντι αλλά και τον χορό του ζευγαριού στην παρακάτω photo gallery:

Να ζήσουν!

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης και Γιώτα Καψάλη: Αποκλειστικές φωτογραφίες από τον γάμο τους στα Ιωάννινα!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved