Stan-Βέρα Σωτηροπούλου: Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου τους και ο ρομαντικός χορός των νεόνυμφων!
Gossip Cam

Stan-Βέρα Σωτηροπούλου: Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου τους και ο ρομαντικός χορός των νεόνυμφων!

Χθες το απόγευμα (9/9), λίγο πριν δύσει ο ήλιος, σε ένα καταπληκτικό και άκρως κυκλαδίτικο σκηνικό έγινε ο γάμος του Stan, κατά κόσμον Στράτου Αντιπαριώτη με την εκλεκτή της καρδιάς του, Βέρα Σωτηροπούλου

Η νύφη έλαμπε μέσα στο υπέροχο λευκό νυφικό της ενώ και ο γαμπρός έδειχνε πολύ ευτυχισμένος, έχοντας επιλέξει ένα απλό αλλά πολύ κομψό κουστούμι, σε ιβουάρ χρώμα το οποίο είχε συνδυάσει με καφέ λεπτομέρειες.

Οι προετοιμασίες του γάμου είχαν ξεκινήσει καιρό πριν ενώ τις τελευταίες μέρες πριν το μυστήριο, το ζευγάρι το γλέντησε με την ψυχή του, με τα pre wedding parties και τα νησιώτικα γλέντια να δίνουν και να παίρνουν.

20230909183329_1D8A2357.jpg

O υπέροχος στολισμός στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας.

NDP photo agency

Οι δύο ερωτευμένοι, όλο αυτό το διάστημα που είναι μαζί, έχουν αποδείξει πως δεν θέλουν να δίνουν πολύ φως στη σχέση τους και γι' αυτό φρόντισαν να κρατήσουν τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όμως, η μεγάλη ευτυχία τους για τον γάμο τους δεν θα μπορούσε να κρατήσει μυστική την ημερομηνία της ένωσής τους ενώπιον του Θεού που έγινε χθες όπως ακριβώς την είχαν φανταστεί οι δυο τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο γαμπρός έφτασε στην εκκλησία συνοδεία οργανοπαικτών ενώ η νύφη κατέφτασε συνοδευόμενη από τον πατέρα της και τον αδελφό της.

Αμέσως μετά το μυστήριο ακολούθησε δεξίωση όπου νύφη και γαμπρός άνοιξαν τον χορό με ένα πολύ ρομαντικό μπλουζ, χορεύοντας το -σχεδόν κλασικό σε αυτές τις περιπτώσεις- When a man loves a woman. Ο Stan και η σύζυγός του -πλέον- καταχειροκροτήθηκαν όταν εκείνος κοιτώντας την στα μάτια και φιλώντας την τρυφερά τη σήκωσε στα χέρια του, δείχνοντας ενθουσιασμένος που ξεκινούσαν επιτέλους την κοινή τους ζωή. Δείτε παρακάτω βίντεο και στην gallery φωτογραφίες από τον γάμο τους:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved