Κώστας Τουρνάς: Σπάνια εμφάνιση με την εδώ και 46 χρόνια σύζυγό του, Μαρία Λιαροπούλου
ndpphoto@gmail.com
Gossip Cam

Κώστας Τουρνάς: Σπάνια εμφάνιση με την εδώ και 46 χρόνια σύζυγό του, Μαρία Λιαροπούλου

Ο Κώστας Τουρνάς, παρά τις τεράστιες μουσικές επιτυχίες του, φρόντισε όλα αυτά τα χρόνια που υπηρετεί τον καλλιτεχνικό χώρο, να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μαζί με τη σύζυγό του Μαρία Λιαροπούλου έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλό προφίλ απέναντι στα media, γι' αυτό και είναι σπάνιες οι φορές που θα δει κανείς τον Κώστα Τουρνά με τη γυναίκα του κάπου δημόσια.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1977 και όπως είχε πει πριν χρόνια για τον γάμο του ο Κώστας Τουρνάς: «Με τη γυναίκα μου είμαστε 40 χρόνια μαζί. Τον γάμο δεν τον διατηρείς, ή είσαι εκεί ή δεν είσαι. Θα ήταν εξαιρετικά ευχάριστο εάν υπήρχε ένα παιδί».

Ήταν ακόμα παιδιά όταν γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν. Εκείνος ήταν μόλις 22 χρονών ενώ η Μαρία του ήταν ακόμα μαθήτρια στο σχολείο. Ο Κώστας Τουρνάς μάλιστα είχε πει για την προσωπική του ζωή: «Είναι κάτι που δεν μπορείς να το βάλεις σε περιγραφή, ούτε να δώσεις τη συνταγή του, ούτε να το αποτιμήσεις ακριβώς. Όταν λένε οι άνθρωποι “αγαπάω” κάπου από εκεί πηγάζει. Οι άνθρωποι δεν μπορούν να υπάρξουν μαζί άρα για να μπορούν να υπάρξουν μαζί κάτι παραπάνω υπάρχει».

Όσο για τη σύζυγό του, είχε να πει μόνο τα πιο τρυφερά λόγια: «Η Μαρία είναι ένας άνθρωπος ανιδιοτελής απίστευτα. Δεν υπολογίζει τίποτα για τον εαυτό της. Αυτό όταν το ζεις και το ξαναζείς λες “δεν υπάρχει, δεν μπορώ χωρίς αυτό”. Μία σχέση για να προχωρήσει και να σταθεί για ένα μεγάλο διάστημα χρειάζεται και άλλα πράγματα. Η ανιδιοτέλεια είναι ένα από αυτά, ένα δεύτερο είναι ότι νιώθω συνέχεια στα μάτια της ότι με αγαπάει πολύ, είναι λίγο αυτό; Σε απίθανες στιγμές που δεν ξέρει ότι βλέπω πώς με κοιτάει;».

Δείτε το ζευγάρι στην πρόσφατη κοινή δημόσια εμφάνισή του στη συναυλία που έδωσαν οι Μέλισσες μαζί με τον Κώστα Τουρνά, τον Μπάμπη Στόκα, τον Πασχάλη και την Παυλίνα Βουλγαράκη στο Ηρώδειο και ήταν αφιερωμένη στα παιδιά της Ένωσης «Μαζί για το παιδί»:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved