O ενθουσιασμός του Πασχάλη με τον Τομ Χανκς, οι selfies και η φιλία Μάστορα-Ρίτα Γουίλσον
Gossip Cam

O ενθουσιασμός του Πασχάλη με τον Τομ Χανκς, οι selfies και η φιλία Μάστορα-Ρίτα Γουίλσον

Μία ξεχωριστή βραδιά ήταν αυτή της συναυλίας που δόθηκε στο Ηρώδειο το βράδυ της Τρίτης (12/9) από πολλούς καλλιτέχνες η οποία ήταν αφιερωμένη στα παιδιά της Ένωσης «Μαζί για το παιδί»... 

Ανάμεσά τους οι Μέλισσες μαζί με τον Κώστα Τουρνά, τον Μπάμπη Στόκα, τον Πασχάλη και την Παυλίνα Βουλγαράκη που ένωσαν τις φωνές τους για αυτά τα παιδιά, με πολλή χαρά και ενθουσιασμό.

Πιο μεγάλος όμως ήταν ο ενθουσιασμός του Πασχάλη όταν είδε στα παρασκήνια τον Τομ Χανκς μαζί με τη σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον να συγχαίρουν τους συντελεστές της βραδιάς για το μοναδικό θέαμα που είχαν μόλις παρακολουθήσει.

O Πασχάλης έμεινε με το στόμα ανοιχτό όταν είδε τους δύο διάσημους ηθοποιούς να σπεύδουν να τον συγχαρούν και φυσικά δεν έχασε την ευκαιρία να βγάλει και μία selfie μαζί τους για να κρατήσει αυτό το όμορφο στιγμιότυπο ως μία πολύ ευχάριστη ανάμνηση.

Η φιλία Μάστορα-Γουίλσον

Η Ρίτα Γουίλσον δεν θα μπορούσε να μην βρεθεί κοντά στον Χρήστο Μάστορα για να τον συγχαρεί αφού οι δυο τους έχουν κρατήσει μεταξύ τους μία πολύ φιλική σχέση που βασίζεται στον σεβασμό και την εκτίμηση. Ξεκίνησε όταν μπήκαν στο στούντιο για να ερμηνεύσουν μαζί το τραγούδι «Let Me Be» ενώ συνεχίζεται και τώρα αφού ερμήνευσαν μαζί και το τραγούδι με τίτλο «We Are All Together», που όπως αποκάλυψε η διάσημη ηθοποιός, το εν λόγω κομμάτι ακούστηκε στην ταινία «My Big Fat Greek Wedding 3».

https://www.instagram.com/reel/CwQwSCutr25/

Ήταν λοιπόν απόλυτα φυσιολογικό η Ρίτα Γουίλσον να βρίσκεται στο πλευρό του καλού της φίλου και να τον απολαύσει μαζί με τον σύζυγό της Τομ Χανκς στο Ηρώδειο.

Δείτε μοναδικές φωτογραφίες από τη βραδιά:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved