Η επιστροφή της Λασκαράκη στο θέατρο μετά από 9 χρόνια & η βόλτα της Καινούργιου με white look
Gossip Cam

Η επιστροφή της Λασκαράκη στο θέατρο μετά από 9 χρόνια & η βόλτα της Καινούργιου με white look

Μετά από εννέα ολόκληρα χρόνια επέστρεψε στο θέατρο η Βάσω Λασκαράκη και φυσικά η συγκίνησή της ήταν μεγάλη. 

Η ηθοποιός είχε αποφασίσει να αφοσιωθεί στην ανατροφή και το μεγάλωμα της κόρης της Εύας και έτσι έκανε επιλεκτικά κάποιες δουλειές στην τηλεόραση, οι περισσότερες από τις οποίες είχαν στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

Όλα αυτά τα χρόνια ήθελε πολύ να ανέβει στο θεατρικό σανίδι, όμως έχοντας θέσει ως προτεραιότητά της την προσωπική της ζωή και κυρίως την κόρη της, δεν προλάβαινε να κάνει και θέατρο.

Μετά από τόσα χρόνια όμως και εφόσον η Ευαγγελία πλέον έχει μεγαλώσει αρκετά για να μην έχει την ανάγκη της μητέρας της 24 ώρες το 24ωρο, η Βάσω Λασκαράκη αποφάσισε να πει ναι στην πολύ ωραία πρόταση που της έγινε να πρωταγωνιστεί σε ένα πολύ ενδιαφέρον έργο στο θέατρο και στο πλευρό της Κατερίνας Διδασκάλου αλλά και ενός παλιού καλού συναδέλφου, του Σόλωνα Τσούνη με τον οποίο υποδύονταν τα αδέλφια στην πολύ επιτυχημένη σειρά «Το σόι σου». Πρόκειται για την παράσταση Unfriend που θα απολαμβάνουμε φέτος τον χειμώνα στο θέατρο Ακάδημος.

Στην πρεμιέρα η Βάσω Λασκαράκη είχε στο πλευρό της όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα με πρώτο και καλύτερο τον σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο που την στηρίζει σε κάθε της βήμα αλλά και τους καλούς της φίλους, ανάμεσά τους την Αθηνά Οικονομάκου αλλά και τον άλλοτε τηλεοπτικό παρτενέρ της Ηλία Μελέτη ο οποίος έκανε εμφάνιση με τη σύζυγό του Θέμιδα Βουτσινά. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Μαθήματα στυλ

Μαθήματα στυλ και εκτός μικρής οθόνης έδωσε για ακόμα μία φορά η Κατερίνα Καινούργιου η οποία εθεάθη λίγη ώρα μετά το τέλος της εκπομπής της στο κέντρο της Αθήνας. Η Κατερίνα τον τελευταίο χρόνο έχει εγκατασταθεί στο κέντρο της πόλης και με κάθε ευκαιρία της αρέσει να βγαίνε πεζή στους δρόμους της Αθήνας και να κάνει ψώνια ή απλά να χαζεύει βιτρίνες. Σε αυτή την πρόσφατη έξοδό της, η όμορφη παρουσιάστρια εθεάθη με λευκό αέρινο σύνολο που της πήγαινε πολύ και ήταν ό,τι έπρεπε για τη συγκεκριμένη ώρα της ημέρας. Δείτε φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved