Μουζουράκης – Κόζαρη: Πρώτη εμφάνιση μετά τον ερχομό της κόρης τους
Gossip Cam

Μουζουράκης – Κόζαρη: Πρώτη εμφάνιση μετά τον ερχομό της κόρης τους

Χαμογελαστοί, ευτυχισμένοι και γεμάτοι ευγνωμοσύνη και όταν λέμε ότι μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις… αυτό είναι ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη.

Το ζευγάρι πριν από έναν περίπου μήνα υποδέχτηκε την κόρη τους και βιώνει αναμφίβολα τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του.

7888_PANOS_MOYZOYRAKIS_MARILOY_KOZARI_2692023.jpg

Πρόσφατα οι δυο τους απαθανατίστηκαν μαζί στην πρώτη τους κοινή εμφάνιση μετά τα γεννητούρια, να απολαμβάνουν μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας. Και μπορεί ο Πάνος Μουζουράκης να είναι μαθημένος σε αυτό, ωστόσο η γλυκιά σύζυγός του, κάπως αμήχανα αισθάνθηκε όπως θα δεις και στις φωτογραφίες.

Το δεδομένο και το πλέον σίγουρο είναι πως οι δυο τους «πετούν» στα σύννεφα από χαρά με τον ερχομό της μικρής τους.

Δες τους στη gallery

«Ήμουν μέσα στον τοκετό και έχω να σας πω ότι είναι από εκείνες τις εμπειρίες που σου αλλάζουν τη ζωή. Δε θα ξαναδώ ποτέ γυναίκα που έχει γεννήσει με τα ίδια μάτια. Θα τις κοιτάω με διαφορετικό τρόπο και απέραντο σεβασμό. Σου δημιουργούνται κάποια πράγματα που σου αλλάζουν τη ζωή και ξαφνικά τα βλέπεις όλα διαφορετικά και εμένα μου έσκασε μια τέτοια επιφοίτηση», ήταν τα πρώτα λόγια του ευτυχισμένου μπαμπά μετά τον τοκετό.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved