Tο πάρτι-υπερπαραγωγή του Καράβα, η πρεμιέρα Βρεττού-Σάλτη και η σικ εμφάνιση της Σάσας Σταμάτη
Gossip Cam

Tο πάρτι-υπερπαραγωγή του Καράβα, η πρεμιέρα Βρεττού-Σάλτη και η σικ εμφάνιση της Σάσας Σταμάτη

Με ένα ξεχωριστό πάρτι γιόρτασε τα 41α γενέθλιά του ο Γιώργος Καράβας. Το γνωστό μοντέλο και πρώην κριτής του GNTM έγινε οικοδεσπότης σε ένα απίθανο πάρτι που δόθηκε σε γνωστό wine bar στη Μεταμόρφωση, με προσκεκλημένους τους καλούς του φίλους, ανάμεσά τους η Ζενεβιέβ Μαζαρί και η Έλενα Γαλύφα.

Στο πλευρό του ήταν ασφαλώς και η εντυπωσιακή σύζυγός του Ραφαέλλα Ψαρρού η οποία έδειχνε πολύ χαρούμενη για το πάρτι που είχε στήσει για τον άντρα της ζωής της.

0001_RAFAELA_PSAROY_GIORGOS_KARAVAS_20102023.jpg

Μία από τις πιο όμορφες στιγμές της βραδιάς ήταν εκείνη που ο Γιώργος Καράβας έσβησε το ένα και μοναδικό κεράκι της διώροφης τούρτας του ακούγοντας από τους φίλους του το «Happy Birthday» που τραγούδησαν όλοι μαζί.

Δείτε φωτογραφίες στην παρακάτω Gallery:

Πρεμιέρα έκανε ο Ηλίας Βρεττός και η Χριστίνα Σάλτη στο «Mezzo Athens Party Stage» και ξεσήκωσαν το κοινό με τις μουσικές τους επιτυχίες.

Στο πλευρό του Ηλία Βρεττού ήταν ασφαλώς η σύζυγός του, Αναστασία Δεληγιάννη, η οποία τον θαύμασε όση ώρα βρισκόταν πάνω στη σκηνή.

Η γυμνάστρια επέλεξε για την περίσταση μια εντυπωσιακή παντελόνα σε στυλ καμπάνα και ένα μαύρο cut out κορμάκι. Το ζευγάρι είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ και δεν μας το κρύβουν.

Δείτε εικόνες στην παρακάτω Gallery:

Τέλος, ο φωτογραφικός φακός εντόπισε και απαθανάτισε για άλλη μια φορά τη Σάσα Σταμάτη με αέρα... 60s στο κέντρο της Αθήνας να απολαμβάνει τη βόλτα της.

Η δημοσιογράφος έκανε μία από τις πιο σικ εμφανίσεις και όπως πάντα ήταν ευδιάθετη και χαμογελαστή.

Η ίδια φόρεσε ένα εντυπωσιακό κοστούμι και όπως θα δείτε στην παρακάτω Gallery κινήθηκε στις αποχρώσεις του ροζ.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved