Το gossip-tv στην πρεμιέρα Βανδή-Σαμπάνη! Ο Μπισμπίκης ήταν -φυσικά- εκεί!

H Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Σαμπάνης έκαναν πρεμιέρα και ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν εκεί. 

Gossip Cam

Το gossip-tv στην πρεμιέρα Βανδή-Σαμπάνη! Ο Μπισμπίκης ήταν -φυσικά- εκεί!

Μία μοναδική βραδιά, γεμάτη τραγούδι και κέφι ήταν η χθεσινή, (27/10) για όσους βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο όπου θα εμφανίζονται πλέον η Δέσποινα Βανδή με τον Γιώργο Σαμπάνη

Το Votanikos Live Stage είχε αρχίσει από νωρίς να γεμίζει από κόσμο που ήθελε να απολαύσει τους δύο καλλιτέχνες επί σκηνής και εκείνοι όχι μόνο δεν απογοήτευσαν κανέναν αλλά οδήγησαν τους θαμώνες σε ένα υπέροχο ταξίδι κεφιού και διασκέδασης μέχρι το πρωί.

368012351_1542537203216237_1388068603399483759_n.jpg

H Δέσποινα Βανδή στην πρεμιέρα.

Φυσικά, από τις πιο ξεχωριστές στιγμές της βραδιάς ήταν όταν επί σκηνής εμφανίστηκε η Δέσποινα Βανδή κάνοντας θεαματική είσοδο με ένα κατακόκκινο μίνι φόρεμα που αναδείκνυε την τέλεια σιλουέτα της.

Η τραγουδίστρια από μικροφώνου θέλησε να καλωσορίσει το κοινό και να ευχαριστήσει και την ομάδα που βρίσκεται στο πλευρό της για να είναι πάντα μοναδικό το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα των εμφανίσεών της.

Δείτε εδώ βίντεο από την εντυπωσιακή έναρξη του προγράμματός της και όσα είπε από μικροφώνου:

Το ίδιο εντυπωσιακό ήταν και το πρόγραμμα του Γιώργου Σαμπάνη ο οποίος έδειχνε να έχει πολύ κέφι και να είναι χαρούμενος για την έναρξη, ουσιαστικά, άλλης μίας χειμερινής σεζόν.

sampanis-vandi-mpismpikis-(7).jpg

Ο Γιώργος Σαμπάνης στην πρεμιέρα του με τη Δέσποινα Βανδή.

Ο Μπισμπίκης στο πλευρό της

Από μία τέτοια στιγμή της Δέσποινας Βανδή δεν θα μπορούσε να λείπει ο σύντροφός της, Βασίλης Μπισμπίκης με τον οποίο η τραγουδίστρια μοιράζεται τα πάντα. Και βέβαια και την αγωνία της για την χθεσινοβραδινή πρεμιέρα. Το ζευγάρι, λίγο πριν εκείνη εμφανιστεί επί σκηνής ήταν στο καμαρίνι με τον ηθοποιό να την εμψυχώνει σε αυτές τις στιγμές που το χρειαζόταν. Και ύστερα, όταν η Δέσποινα έκανε την εμφάνισή της μπροστά στο κοινό της, ήταν εκεί για να της χαρίσει το πιο ζεστό και πιο δυνατό χειροκρότημα και να καμαρώσει. Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv και κατέγραψε τα πάντα...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved