Oι εμφανίσεις της εβδομάδας: Το γλέντι του Ουγγαρέζου, λαμπερές πρεμιέρες και έξοδοι για διασκέδαση
Gossip Cam

Oι εμφανίσεις της εβδομάδας: Το γλέντι του Ουγγαρέζου, λαμπερές πρεμιέρες και έξοδοι για διασκέδαση

Όλα τα είχε και η εβδομάδα που πέρασε για τους celebrities που βρήκαν τις καλύτερες ευκαιρίες για να διασκεδάσουν και να ξενυχτήσουν απολαμβάνοντας την παρέα φίλων. 

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε σε τρελά κέφια πολλούς ανθρώπους της τηλεόρασης στο πάρτι που οργάνωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με αφορμή την ονομαστική του γιορτή. Και φυσικά ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί! Δείτε παρακάτω:

Σε μία μικρή του «βόλτα» μεταμεσονύχτια στο μέσο της εβδομάδας, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε σε τρελά κέφια ερωτευμένα ζευγάρια αλλά και λαμπερές παρουσίες σε μερικά από τα πιο ξεχωριστά events της πόλης. Αξίζει να δείτε τις παρακάτω φωτό:

Σε λαμπερή θεατρική πρεμιέρα ερωτευμένα ζευγάρια πόζαραν για τον φωτογραφικό φακό χαρούμενα και λαμπερά:

Θεατρικές πρεμιέρες με πολλή λάμψη

Την εβδομάδα που πέρασε το θέατρο είχε την τιμητική με πολλές παραστάσεις να κάνουν επίσημη πρεμιέρα. Ανάμεσά τους και αυτή στην οποία πρωταγωνιστεί η Μαρία Κίτσου η οποία είχε κοντά της δύο συμπρωταγωνιστές της από τις Άγριες Μέλισσες.

Πρεμιέρα όμως και για την παράσταση Η εκατομμυριούχος όπου πρωταγωνιστούν ο Νίκος Κουρής και η Ελεονώρα Ζουγανέλη οι οποίοι υποδέχτηκαν στο Παλλάς πολλούς καλούς φίλους τους καλλιτέχνες. Δείτε παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved