Το night out της Τσιμτσιλή, ο Κόρομι στην πρώτη εμφάνιση μετά την πρόταση γάμου & οι σικ παρουσίες
Gossip Cam

Το night out της Τσιμτσιλή, ο Κόρομι στην πρώτη εμφάνιση μετά την πρόταση γάμου & οι σικ παρουσίες

Οι προηγούμενες μέρες ή πιο σωστά οι νύχτες, ήταν γεμάτες κέφι και διασκέδαση για πολλούς celebrities οι οποίοι είπαν να ξεσκάσουν λίγο και να κάνουν βραδινές εξόδους σε στέκια της Αθήνας. 

Πρώτη και καλύτερη η Σταματίνα Τσιμτσιλή που ο φωτογραφικός φακός εντόπισε σε βραδινή έξοδό της -σπάνια με το βαρύ πρόγραμμα που έχει η παρουσιάστρια- στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούν Βανδή-Σαμπάνης. Η παρουσιάστρια έδειξε να απολαμβάνει την έξοδό της, μαζί με καλούς φίλους ενώ το ίδιο βράδυ εντοπίσαμε και πολλούς ακόμα celebs στο ίδιο μαγαζί όπως τον Κώστα Πηλαδάκη με τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αλλά και την Αναστασία Βοσκανίδου με τη νικήτρια του πρώτου Bachelor, Νικολέτα Τσομπανίδου. Δείτε φωτογραφίες:

Η νυχτερινή Αθήνα έκανε... πρεμιέρες!

Μία μοναδική βραδιά έζησαν όσοι βρέθηκαν στην πρεμιέρα του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζονται ο Νίκος Κουρκούλης και η Ρία Ελληνίδου οι οποίοι απογείωσαν το κέφι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Δείτε φωτογραφίες:

Πρεμιέρα όμως έκαναν και ο Γιάννης Κότσιρας με τον Μίλτο Πασχαλίδη. Μάλιστα ο τελευταίος ήταν τόσο... μερακλωμένος και κεφάτος που σε κάποια στιγμή της συναυλιακής τους εμφάνισης άφησε την κιθάρα του και χόρεψε επί σκηνής, κάνοντας το κέφι να χτυπήσει... κόκκινο! Δείτε φωτογραφίες:

Η μόδα είχε τον πρώτο λόγο!

Μεγάλη επιτυχία είχε το κοκτέιλ πάρτι που οργανώθηκε ενόψει της Εβδομάδας Μόδας της Αθήνας που θα διεξαχθεί από 1 έως 4 Νοεμβρίου. Η ψυχή του συγκεκριμένου θεσμού, Τόνια Φουσέκη, φυσικά ήταν εκεί όπως βέβαια και σπουδαίες προσωπικότητες της μόδας, μοντέλα αλλά και σχεδιαστές. Ανάμεσά τους ο Βασίλης Ζούλιας με τον Περικλή Κονδυλάτο και μοντέλα που φορούσαν δημιουργίες τους αλλά και η Άννα και η Τέα Πρέλεβιτς όπως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με την Ιρένε Αγγελόπουλος και πολλούς ακόμα. Δείτε φωτογραφίες από την όμορφη βραδιά:

Τέλος, στην πρώτη δημόσια εμφάνισή τους μετά την πρόταση γάμου είδαμε τον Γιώργο Κόρομι με την αγαπημένη του Τίνα στο πάρτι που οργάνωσε ο σχεδιαστής του brand Celebrity Skin Δημήτρης Στρέπκος με αφορμή τη γιορτή αλλά και τα γενέθλιά του.. Στο πάρτυ παρευρέθηκαν επίσης και άλλοι στενοί φίλοι του σχεδιαστή, ανάμεσά τους η τραγουδίστρια Σοφία Βόσσου, ο ηθοποιός Στέλιος Κρητικός, η τραγουδίστρια και ηθοποιός Γεωργία Σιακαβάρα αλλά και η τραγουδίστρια Νίνα Λοτσάρη. Επίσης είδαμε από το My Style Rocks την περυσινή νικήτρια Όλγα Κοτλιδά αλλά και την φετινή παίκτρια Απολλεών. Τους καλεσμένους υποδέχτηκε ο γνωστός PR Manager Μάκης Καπάτος με την συζυγό του Personal Trainer Έυα Λεούση.

Δείτε φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved