Ξαρχάκος-Σαΐα: Η σπάνια βραδινή έξοδος για διασκέδαση και οι τρυφερές αγκαλιές
Gossip Cam

Ξαρχάκος-Σαΐα: Η σπάνια βραδινή έξοδος για διασκέδαση και οι τρυφερές αγκαλιές

Σπάνια θα δει κανείς τον σπουδαίο μουσικό Σταύρο Ξαρχάκο και τη σύζυγό του Ηρώ Σαΐα να βγαίνουν για να διασκεδάσουν, να όμως που μερικές φορές ο φωτογραφικός φακός στέκεται τυχερός και απαθανάτισε το ζευγάρι σε ευτυχισμένες του στιγμές. 

Οι δυο τους απαθανατίστηκαν σε χαλαρές στιγμές τους στο Vox, εκεί όπου εμφανίζονται ο Γιάννης Κότσιρας και ο Μίλτος Πασχαλίδης και η αλήθεια είναι πως αν κρίνει κανείς από τα φωτογραφικά ενσταντανέ, τόσο ο Σταύρος Ξαρχάκος όσο και η Ηρώ Σαΐα έδειξαν να απολαμβάνουν τη βραδιά.

Καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς, ο κορυφαίος Έλληνας συνθέτης είχε συνεχώς αγκαλιά του τη σύζυγό του με την οποία έχουν αποκτήσει δύο πολύ χαριτωμένα δίδυμα. Μαζί σιγοτραγουδούσαν κομμάτια που άκουγαν να ερμηνεύουν σε ντουέτο οι Κότσιρας-Πασχαλίδης ενώ δεν σταμάτησαν να τους χειροκροτούν δείχνοντας ενθουσιασμένοι με το πρόγραμμα που έχουν στήσει για τις live εμφανίσεις τους φέτος.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια συχνά, έσκυβε στο αυτί του συζύγου της και του τραγουδούσε μελωδικά κάποια τραγούδια, ειδικά όταν αυτά ήταν ερωτικά. Κάτι που αποδεικνύει πως το ζευγάρι όχι μόνο συνεχίζει να είναι πολύ αγαπημένο αλλά μοιράζεται και πολύ δυνατά συναισθήματα που μένουν αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου.

Δείτε φωτογραφίες τους στην gallery από τη συγκεκριμένη σπάνια έξοδό τους:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved