Λαμπεροί καλεσμένοι στην εβδομάδα μόδας της Αθήνας-Τα μοναδικά looks και οι εντυπωσιακές δημιουργίες
Gossip Cam

Λαμπεροί καλεσμένοι στην εβδομάδα μόδας της Αθήνας-Τα μοναδικά looks και οι εντυπωσιακές δημιουργίες

Η μεγάλη γιορτή της μόδας έχει επιστρέψει εδώ και λίγες ημέρες και τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στο Ζάππειο. Η Αθήνα γέμισε με λάμψη, στυλ και εκλεκτές παρουσίες από όλους του χώρους. 

Η Athens Xclusive Designers Week τα έχει όλα. Από ποιοτικά catwalks, εντυπωσιακές συλλογές, λαμπερούς προσκεκλημένους και μοναδικές δημιουργίες.

Εντυπωσιακό Fashion Show της Irene Angelopoulos στα πλαίσια της 33η AFW στο Ζάππειο Μέγαρο!

Η βραβευμένη σχεδιάστρια μόδας Ιrene Angelopoulos, παρουσίασε στον εντυπωσιακό χώρο του Ζαππείου Μεγάρου, τη νέα της συλλογή αναδεικνύοντας, όπως μαρτυρεί και ο τίτλος του catwalk, ότι η αμαρτία είναι γένους θηλυκού και η γυναικεία φύση πολύπλοκη.

0H6A4851.jpg

Ιωάννα Μπούκη

Στο λαμπερό fashion show το παρών έδωσαν αγαπημένοι φίλοι της σχεδιάστριας, καθώς και πλήθος προσωπικοτήτων από τον καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό κόσμο, καθώς και οι πιο γνωστές φυσιογνωμίες του Αθηναϊκού fashion crowd που την τίμησαν με την παρουσία τους μένοντας έκπληκτοι με την νέα της haute couture συλλογή της. Στο show ξεχώρισαν τουαλέτες από γαλλικές δαντέλες, ανάγλυφα χειροποίητα λουλούδια φτιαγμένα στο χέρι, μεταξωτοί κορσέδες με εκθαμβωτικά κεντήματα απο κρύσταλλα, τολμηρά cut outs, που εφαρμόζουν όλα άψογα στο κορμί της κάθε γυναίκας.

0H6A5307.jpg

Στο φαντασμαγορικό catwalk, τα χρώματα που πρωταγωνίστησαν είναι το λευκό που παραπέμπει στην αθωότητα και την αγνότητα, το κόκκινο που συμβολίζει το γυναικείο πάθος, και το μαύρο που απεικονίζει όλες τις ανεξήγητες πτυχές των γυναικών.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την 4η ημέρα στις παρακάτω Gallerys

Ζάππειο-4η μέρα "33η Athens Fashion Week".Επίδειξη Temeno

ΚΠΙΣΝ.4η μέρα "33η Athens Fashion Week".Επίδειξη Vassilis Zoulias

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved