Μελίνα Νικολαΐδη & Φωτεινή Αθερίδου στους γονείς τους και ένα πάρτι γεμάτο λαμπερές παρουσίες
Gossip Cam

Μελίνα Νικολαΐδη & Φωτεινή Αθερίδου στους γονείς τους και ένα πάρτι γεμάτο λαμπερές παρουσίες

Η πολύ καλή σχέση που έχει η Δέσποινα Βανδή με την κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη, είναι γνωστή. Όπως επίσης κι εκείνη του Θοδωρή Αθερίδη με την δικιά του κόρη, Φωτεινή.

Όποτε μπορούν είναι στο πλευρό των γονιών τους κι έτσι για άλλη μια φορά ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr απαθανάτισε τη Μελίνα Νικολαΐδη στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η μητέρα της. Την Φωτεινή Αθερίδου από την άλλη την απαθανατίσαμε στο θέατρο Μικρό Παλλάς στην πρεμιέρα της παράστασης "Ok Boomer".

Και δεν ήταν μόνο αυτές οι παρουσίες που είδαμε τόσο στο Βοτανικό όσο και στο θέατρο, καθώς μεταξύ άλλων απαθανατίστηκαν οι: Αναστασία, Ιωάννα Σαρρή, Σμαράγδα Καρύδη, Νίκη Λάμη, Δημήτρης Σαμόλης, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης κ.α.


Με ένα λίγο πιο... λαμπερό πάρτι τώρα, εμπνευσμένο από τη λάμψη του εμβληματικού οίκου Rabanne γιόρτασε η H&M τη νέα designer συνεργασία της, τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου.

Fashion ambassadors του brand, influencers, VIP προσκεκλημένοι από τη showbiz, media εκπρόσωποι και άλλοι, απόλαυσαν τη λαμπερή εκδήλωση, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο με έμπνευση από τη συλλογή.

Η pop ερμηνεύτρια και συνθέτρια Kid Moxie, παρουσίασε ένα ανατρεπτικό πρόγραμμα με 90s covers μεγάλων επιτυχιών, καθώς και δικές της επιτυχίες, πλαισιωμένη από 2 χορεύτριες και τον δυναμικό κιθαρίστα της. Την σκυτάλη πήρε η διεθνούς φήμης DJ και παραγωγός Χenia Ghali και έπειτα ο ραδιοφωνικός παραγωγός και DJ Παναγιώτης Μένεγος καλωσόρισε με τις μουσικές του επιλογές το κοινό.

Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους ήταν οι: Κατερίνα Καινούριου, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Γιώργος Καράβας, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Κλέλια Ανδριολάτου, Γιάννης Στάνκογλου και άλλοι.

Δείτε φωτογραφίες από το event στην παρακάτω gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved