Το σέξι σύνολο της Ναυσικάς, το denim look της Παπαγεωργίου και ο γοητευτικός Νίκος Κουρής
Gossip Cam

Το σέξι σύνολο της Ναυσικάς, το denim look της Παπαγεωργίου και ο γοητευτικός Νίκος Κουρής

Ο καλός καιρός καλά κρατεί και οι έξοδοι των επωνύμων πληθαίνουν δίνοντάς μας ωραίες εικόνες!

Πού εντοπίσαμε την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον Νίκο Κουρή;

Από το κέντρο έως και την Κηφισιά ο φωτογραφικός μας φακός τους απαθανάτισε και τους απολαύσαμε σε στιγμές καθημερινότητας.

Τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου συναντήσαμε στους δρόμους της Αθήνας. Η Ναυσικά αγαπάει το κέντρο και συχνά κάνει τις βόλτες της άλλοτε για επαγγελματικές υποχρεώσεις και άλλοτε για στιγμές με φίλους, καφέ και ψώνια. Αυτή τη φορά την εντοπίσαμε να περπατάει βιαστική ωστόσο προλάβαμε να καταγράψουμε την υπέροχη εμφάνισή της. Με λευκό crop πουκάμισο και μάξι σατέν φούστα η Ναυσικά μαγνήτισε όλα τα βλέμματα.

Στην ίδια περιοχή, στο κέντρο της Αθήνας εντοπίσαμε και τον Νίκο Κουρή. Ο ηθοποιός παρά τις αυξημένες επαγγελματικές του υποχρεώσεις παίρνει μια ανάσα απολαμβάνοντας τις βόλτες του στο κέντρο της πρωτεύουσας. Αυτό το διάστημα μάλιστα είναι σε φουλ προετοιμασίες για το γάμο του, οπότε κάποιες εξορμήσεις τα μαγαζιά είναι επιβάλλονται.

Στην Κηφισιά βρεθήκαμε το ίδιο χρονικό διάστημα και συναντήσαμε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η παρουσιάστρια του shopping star πήγε για το δικό της shopping σε γνωστό κατάστημα της περιοχής των βορείων προαστίων και το σύνολό της ήταν σκέτη έμπνευση. Φθινοπωρινό και άνετο. Με τζιν παντελόνι που ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους, συνδυασμένο με κλασσικό λευκό πουκάμισο και υπέροχα κόκκινα γοβάκια. Από εμάς δέκα με τόνο η Ηλιάνα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved