Η βόλτα της Μπελούτσι στη Θεσσαλονίκη, η σικ Μπακοδήμου, η κεφάτη Τσιμτσιλή και η casual Σία Κοσιώνη
Gossip Cam

Η βόλτα της Μπελούτσι στη Θεσσαλονίκη, η σικ Μπακοδήμου, η κεφάτη Τσιμτσιλή και η casual Σία Κοσιώνη

Μία βόλτα στα στέκια της πόλης αρκούσε χθες το βράδυ αλλά και σήμερα το πρωί για να απαθανατίσει ο φωτογραφικός φακός λαμπερές παρουσίες... 

Πρώτη και καλύτερη τη Μόνικα Μπελούτσι που από χθες (8/11) βρίσκεται στην Ελλάδα με αφορμή την παρουσία της στο 64ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης. Η διάσημη Ιταλίδα σταρ μετά τη χθεσινή προβολή ταινίας και το τιμητικό βραβείο που απέσπασε σε μία λαμπερή εκδήλωση στο Ολύμπιον στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, σήμερα είχε δώσει... ραντεβού με τους δημοσιογράφους για Συνέντευξη Τύπου.

1699555510229-672234550-1699538679765-558319958-monica-(5).jpg

Η Μόνικα Μπελούτσι στους δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Μετά το τέλος της, η Μόνικα Μπελούτσι, επισκέφθηκε τους χώρους του Φεστιβάλ Κινηματογράφου που βρίσκονται στο λιμάνι και η ίδια έδειχνε να είναι σε πολύ καλή διάθεση. Άλλωστε, η ίδια εξέφρασε και δημόσια τη μεγάλη αγάπη που έχει για τη χώρα μας την οποία επισκέπτεται συχνά και για διακοπές δείχνοντας ιδιαίτερη προτίμηση στην Πάρο.

20231109151122_6Z3A9415.jpg

Η Μόνικα Μπελούτσι στους δρόμους της Θεσσαλονίκης.

NDP Photo Agency

Η διάσημη ηθοποιός εθεάθη σε δρόμους της Θεσσαλονίκης χαμογελαστή και ντυμένη πολύ σικ, με την μαύρη καμπαρντίνα της να τραβάει τα βλέμματα. Την είχε συνδυάσει με μαύρες καστόρινες ψηλές μπότες που αναδείκνυαν τα καλλίγραμμα πόδια της.

20231109151123_6Z3A9424.jpg

Η Μόνικα Μπελούτσι στους δρόμους της Θεσσαλονίκης.

NDP Photo Agency

Ραντεβού για... παρουσιάστριες

Γίνεται να βρεθούν στην ίδια εκδήλωση οι... μισές παρουσιάστριες ψυχαγωγικών εκπομπών της ελληνικής τηλεόρασης; Όπως φάνηκε γίνεται αφού η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Μαρία Ηλιάκη, η Μαρία Μπακοδήμου, η Ιωάννα Μαλέσκου και η Μαρία Κορινθίου έδωσαν το παρών σε event που διοργανώθηκε στο Χαλάνδρι. Όλες τους όπως και πολλές ακόμα επώνυμες παρουσίες, έλαμπαν από καλή διάθεση και ομορφιά και φυσικά δημιούργησαν κατά τη διάρκεια της βραδιάς τα «πηγαδάκια» τους συζητώντας πολλά θέματα που αφορούν την ελληνική τηλεόραση και όχι μόνο! Σε πρωινή βόλτα της με τον γιο της απαθανάτισε επίσης ο φακός την casual Σία Κοσιώνη η οποία έδειχνε να έχει μεγάλα κέφια καθώς διέσχιζε κεντρικό δρόμο στην Αθήνα. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Δύο θεατρικές πρεμιέρες

Χαμόγελα και πολλά καλλιτεχνικά πηγαδάκια ήταν ό,τι επικράτησε στις δύο θεατρικές πρεμιέρες που έγιναν χθες (8/11) το βράδυ. Η μία έγινε για την παράσταση «Ο Ελέφας» που ανεβαίνει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά το οποίο και πλημμύρισε από γνωστούς καλλιτέχνες και η άλλη στο Θέατρο Αλκμήνη-Επίσημη για την παράσταση «Ραχήλ».

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved