Η «κατάθεση ψυχής» του Ρέμου στον Χατζή, το ντουέτο που ξεσήκωσε τους θαμώνες και η τρυφερή αφιέρωση

O Αντώνης Ρέμος στην Οδό Λυσίου ερμηνεύοντας παλιές αγαπημένες επιτυχίες των Κατσαρού-Χατζή

Gossip Cam

Η «κατάθεση ψυχής» του Ρέμου στον Χατζή, το ντουέτο που ξεσήκωσε τους θαμώνες και η τρυφερή αφιέρωση

Μία μοναδική βραδιά απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν στη μουσική σκηνή όπου εμφανίζονται ο Κώστας Χατζής και ο Γιώργος Κατσαρός καθώς τούς επισκέφτηκε ο Αντώνης Ρέμος.

Οι δύο βετεράνοι του ελληνικού πενταγράμμου εμφανίζονται στη μουσική σκηνή «Οδός Λυσίου» και χθες το βράδυ βρέθηκε εκεί ο τραγουδιστής μαζί με τη σύζυγό του Υβόννη Μπόσνιακ, τη μητέρα του, τον Κώστα Πηλαδάκη και τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

remos.jpg

Ο Αντώνης Ρέμος μαζί με τον Κώστα Χατζή

Φυσικά, από την πρώτη στιγμή έγινε αντιληπτός από τους Χατζή και Κατσαρό και δεν θα μπορούσε ο Αντώνης Ρέμος να μην ανέβει στη σκηνή για να πάρει το μικρόφωνο και να χαρίσει και εκείνος με τη σειρά του μοναδικές ερμηνείες.

Πριν από αυτό όμως, ο Αντώνης Ρέμος από μικροφώνου μίλησε για τη νέα γενιά και πώς αυτή πιστεύει πως έχει «χαθεί» μέσα στον κόσμο των social media, επισημαίνοντας πως διανύουμε δύσκολες εποχές γενικά.

remos-2.jpg

Ο Αντώνης Ρέμος στη σκηνή μαζί με τους Κώστα Χατζή και Γιώργο Κατσαρό.

Μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές όμως ήταν όταν ο Ρέμος αποκάλυψε από μικροφώνου πως η κόρη του, Ελένη το πρώτο τραγούδι που άκουσε ήταν το «Αεροπλάνο» του Κώστα Χατζή που της τραγούδησε ο ίδιος ο περήφανος μπαμπάς για να τη νανουρίσει.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να αρνηθεί στον Χατζή να ερμηνεύσει ένα δικό του τραγούδι, με τον Αντώνη Ρέμο να καταχειροκροτείται για τις ερμηνείες του.

remos-7.jpg

Ο Αντώνης Ρέμος στη σκηνή μαζί με τους Κώστα Χατζή και Γιώργο Κατσαρό.

Λίγο αργότερα επί σκηνής βρέθηκε και ο Γιώργος Κατσαρός και όλοι μαζί παρέσυραν τους θαμώνες σε ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι, κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημά τους.

Δείτε παρακάτω κάποιες από τις πιο όμορφες ερμηνείες του Αντώνη Ρέμου με τον Κώστα Χατζή και τον Γιώργο Κατσαρό επί σκηνής.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved