Κωνσταντίνα Πλιάτσικα: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον πατέρα της, Φίλιππο
Gossip Cam

Κωνσταντίνα Πλιάτσικα: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον πατέρα της, Φίλιππο

Σπάνια τυχαίνει να δούμε κάπου εκτός μουσικών σκηνών τον Φίλιππο Πλιάτσικα και αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός φάνηκε διπλά τυχερός αφού τον εντόπισε μαζί με τη 18χρονη κόρη του, Κωνσταντίνα

Μπαμπάς και κόρη εθεάθησαν στο κέντρο της Αθήνας να κάνουν τη βόλτα τους και έδειχναν και οι δύο πολύ χαλαροί και ευδιάθετοι.

Οι δυο τους έχουν «χτίσει» μία πολύ τρυφερή σχέση που στηρίζεται στην εμπιστοσύνη και την αγάπη τους. Ο Φίλιππος Πλιάτσικας είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων και θέλει πάντα να κρατάει την προσωπική του ζωή και την οικογενειακή του γαλήνη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όταν σπανίως πάντως λέει κάτι δημόσια για τη 18χρονη πλέον Κωνσταντίνα του, έχει πάντα τα πιο τρυφερά λόγια κρατημένα για εκείνη που είναι και η μεγάλη αδυναμία του. «Έχει προτεραιότητα και σου δείχνει τα πράγματα με έναν μαγικό τρόπο στη σωστή τους διάσταση.

Αλλά δεν πρέπει πάντα να περιμένουμε μια αφορμή τόσο μεγάλη όπως είναι η γέννηση ενός παιδιού, να περιμένουμε την αφορμή από έναν άλλο άνθρωπο. Αυτές τις αφορμές πρέπει να τις βρίσκουμε και να τις ψάχνουμε από μόνοι μας» έχει πει για την Κωνσταντίνα στο παρελθόν.

Δείτε μπαμπά και κόρη στη σπάνια αυτή κοινή εμφάνισή τους:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved