MadWalk 2023: Το gossip-tv στην αρένα - Λεπτό προς λεπτό όσα συμβαίνουν στο λαμπερό σόου
Gossip Cam

MadWalk 2023: Το gossip-tv στην αρένα - Λεπτό προς λεπτό όσα συμβαίνουν στο λαμπερό σόου

MadWalk 2023: Για άλλη μία χρονιά, ένα από τα πιο λαμπερά σόου μόδας και μουσικής, διεξάγεται με μεγάλη επιτυχία, παρουσία μερικών από τα μεγαλύτερα ονόματα και από τους δύο χώρους. 

Το ραντεβού είχε δοθεί σήμερα (20/11) από νωρίς στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do) για τη διεξαγωγή του λαμπερού event για το οποίο είχαν ετοιμαστεί ξεχωριστά performances, μεταξύ άλλων, οι: Apon, FY,GoodJobNicky, Josephine, Kimi, Andrew Lambrou, Lila, Marseaux, Konnie Metaxa, 3SUM, Ήβη Αδάμου, Δέσποινα Βανδή, Κατερίνα Λιόλιου, Θοδωρής Μαραντίνης, Κατερίνα Παπουτσάκη, Σάκης Ρουβάς, Τάμτα και Ελένη Φουρέιρα, κ.ά.

Την έναρξη έκανε φυσικά η πρωταγωνίστρια και οικοδέσποινα της βραδιάς Βίκυ Καγιά η οποία εμφανίστηκε στο catwalk με μία υπέροχη μαύρη δημιουργία καλωσορίζοντας στη συνέχεια το κοινό που είχε σπεύσει για να παρακολουθήσει live το event.

370625590_720801316629942_9210693775529449102_n.jpg

Η Βίκυ Καγιά άνοιξε το catwalk.

Ο Απόστολος Μητρόπουλος στη συνέχεια παρουσίασε τη συλλογή «diva futura” με την Κόνι Μεταξά να έχει τον πρώτο λόγο στο συγκεκριμένο act. Σκοπός της συγκεκριμένης εμφάνισης ήταν να παρουσιαστεί η μόδα του μέλλοντος και γι' αυτό είδαμε στη σκηνή γυναίκες ντυμένες ρομπότ.

Δείτε παρακάτω:

Η Ζόζεφιν, ο Βασάλος και ο Fipster

Συνέχεια είχε το μίνι fashion show της Σήλιας Κριθαριώτη, για τη νεανική της συλλογή “girly classy” με πρωταγωνίστρια τη Ζόζεφιν η οποία εμφανίστηκε επί σκηνής με μία υπέροχη δημιουργία της διεθνούς φήμης σχεδιάστριας. Μαζί της στη σκηνή και ο Κωνσταντίνος Βασάλος με τον Fipster σε μία μοναδική εμφάνιση στο catwalk.

Η Μαρσώ εμφανίστηκε για να τραγουδήσει ως πρωταγωνίστρια του brand adidas, χαρίζοντας ένα μοναδικό act στο κοινό. Δείτε παρακάτω:

Άκρως εντυπωσιακή όμως ήταν και η εμφάνιση της Τάμτα επί σκηνής για να παρουσιάσει τη νέα κολεξιόν της Ελένης Καββαδά «2400791» όπως την ονομάζει η ίδια η couturier. Φουτουριστικό σκηνικό και κοστούμια, ξεχωριστή η Τάμτα επί σκηνής. Δείτε παρακάτω στιγμιότυπα:

Πρώτη μετάδοση

Σε πρώτη μετάδοση άκουσαν όσοι βρίσκονταν στο Κλειστό γήπεδο του Παλαιού Φαλήρου το νέο τραγούδι του Good Job Nicky με την Evangelia. Οι δύο καλλιτέχνες επέλεξαν το MadWalk 2023 για να κάνουν την παρουσίαση του τραγουδιού τους ενώ στο catwalk περπατούσαν μοντέλα με δημιουργίες γνωστών σχεδιαστών της ελληνικής μόδας. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Τη σκυτάλη πήρε η Lila η οποία τραγούδησε Άννα Βίσση για την παρουσίαση δημιουργιών της σχεδιάστριας Nika ενώ σειρά είχε το brand «Social outkast» της Άννας Μαρίας Βελλη με το act να απογειώνεται από τις ερμηνείες του FY. Δείτε παρακάτω:

Η ξεχωριστή εμφάνιση της Παπουτσάκη

Μία από τις ωραίες εκπλήξεις της βραδιάς ήταν όταν επί σκηνής για να τραγουδήσει βρέθηκε η Κατερίνα Παπουτσάκη, αναλαμβάνοντας μαζί με τον Θοδωρή Μαραντίνη το μουσικό μέρος του fashion show του brand Xxlove. To κέφι απογειώθηκε και η Κατερίνα Παπουτσάκη έκλεψε τις εντυπώσεις και ως τραγουδίστρια μιας και είναι γνωστό ότι διαθέτει υπέροχη φωνή. Δείτε φωτό παρακάτω:

Δύο... θεές on stage: Φουρέιρα και Βανδή

Η Ελένη Φουρέιρα εμφανίστηκε επί σκηνής και η βραδιά πήρε φωτιά με το σέξι outfit της και το εντυπωσιακό act. Η τραγουδίστρια χόρεψε και τραγούδησε για τη Mac και ξεσήκωσε το κοινό που τραγουδούσε μαζί της. Όμως αμέσως μετά εμφανίστηκε η Δέσποινα Βανδή on stage και η νύχτα πήρε ακόμα περισσότερη φωτιά! Φορώντας ρούχο της Σήλιας Κριθαριώτη, εντυπωσίασε με το act της. Δείτε παρακάτω φωτό:

Ο Καράβας, η κατακόκκινη τουαλέτα της Καγιά, η σέξι Ήβη Αδάμου και ο Ρουβάς

Η συνέχεια είχε πολλές εκπλήξεις καθώς ο Άντριου Λάμπρου ο οποίος είχε εκπροσωπήσει την Κύπρο στον διαγωνισμό της Eurovision εμφανίστηκε στη σκηνή φορώντας ρούχα Dante, ρούχα που λανσάρει ο Γιώργος Καράβας ο οποίος επίσης έδωσε το παρών στο catwalk. Η Βίκυ Καγιά έκανε ακόμα μία εντυπωσιακή εμφάνιση φορώντα μίας κατακόκκινη τουαλέτα. Η Ήβη Αδάμου συνόδευσε τον Tranno σε μία υπέροχη μουσική συνύπαρξη για το brand pink woman όμως για ακόμα μία φορά η σκηνή πήρε φωτιά με την εμφάνιση του Σάκη Ρουβά!

Ο τραγουδιστής εμφανίστηκε με δημιουργία του Βρεττού Βρεττάκου και ξεσήκωσε με την παρουσία του επί σκηνής το κοινό. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved